Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Ми брали такий пробний безкоштовний урок. Стандартний збір загальної інфи був за такими ж +/- переліком. Через різницю у часі, трохи не те що, ми хотіли- відмовились. Але так часто пробують знайти клієнтів серед тих, хто виїхав. А взагалі можна ж знайти сторінки таких курсів, по назві школи подивитись відгуки й контакти основні. Уточнити якщо є сумніви
-
Я думаю,що шахраї також можуть використовувати назви відомих ІТ шкіл, але в своїх цілях.Одні школи пишуть,що вік дитини має бути 6 років, коли я відписувала і сказала що моій дитині не має ще і 5, вони як би і не цікавилися за дитину,а мали б на мою думку.За моїм спостереженням за такими об'явами, що назви цих ІТ різні, цікаво скільки таких закладів існує.Як на мене це теж може бути один з видів шахрайства або заробіток на курсах.Шахраї можуть використати відому компанію і сказати,що вони її представляють.Це моє припущення, бо ці працівники які мені писали видалили анкети( якби вони були справжніми для чого видаляти свої сторінки,якщо вони офіційна ІТ школа і їх працівник той хто розміщує оголошення дійсно являється тим за кого себе видає).Ще не зрозуміла суті всього цього,але будьте обережні і завжди старайтеся незнайомим не надавати якісь своі дані.
-
Завтра буде проходити лекція з історії і культури корінного населення Канади. Мова лекцій - англійська. Якщо в Вас є бажання долучитись і послухати - дуже раджу. Приємний бонус - повноцінний обід для учасників. Єдине прохання - написати, що будете і мені і Jonathan (його пошта внизу), щоб зорієнтуватися по кількості обідів.
-
Віддам. 12 розмір, 18 см. Забирати у південному Сюрей
-
Привіт!🤗 Я Валерія - майстер манікюру/педикюру з 12-річним досвідом. Працюю у салоні в особистому просторі , нікого поруч ,тож ми з вами зможемо побалакати на будь які теми 😉 Роботи виконую не на швидкість ,а на якість♥️ На перший "візит-знайомство" -10$ 🎁 Працюю у Ванкувері : maps.app.goo.gl/JisN9C6i88FaY12E6 📍4889 Clarendon St, Vancouver, BC V5R 3J3 Моя сторінка: www.instagram.com/vlblue_nail?igsh=anhhNGJqdXFiYzB0
-
Дівчата привіт! Завтра в The Gallery in Queens Park, в межах заходу про Маланку від Ukrainian Cultural Society, що саме є головне, унікальне і чудове побачити, буде також презентація про стародавні намітки (від moi), вишиті хустки і мотанки! Вхід за донат. Всі донати ідуть «котикам». Буду рада з вами зустрітися і познайомитися!
-
Може когось цікавить: картопля, буряк, морква жовта, хліб.
-
Запізно(
-
Можливо серед учасників групи є люди, яким цікава робота на посаді митного брокера. Локація - Суррей King George/10 Hv. Головною вимогою є високий рівень мови (будь ласка вкажіть реальний рівень без прикрас), вища освіта, бажано мати PR (не впевнений, що NOC цієї професії підходить для еміграції). Треба бути готовим багато та наполегливо вчитись. Минулий досвід роботи з митницею та у логістиці буде перевагою. Як зацікавлені, шліть резюме у месенджер. Обов’язково вкажіть ваш нинішній статус у Канаді (!!!). Я передам резюме зацікавленому роботодавцю. З особами, які його зацікавлять зв‘яжуться для подальшого процесу. Всі подробиці, в тому числі зарплата, будуть обговорюватись з ним особисто.
-
Всім привіт) Ми Ваня і Таня, семейна пара фоторгаф та відеограф. Основні направлення сімейна весільна фотографія та комерційна зйомка для компаній. Вже місяць як у Ванкувері🥰 Дуже любимо те що робимо🤍знаходимо мистецтво у кожному моменті. Обожнюємо домашні сімейні зйомки, живі, про людей, їх цінності, в місці де для них це буде пам‘ять та говоритиме про них) Будемо дуже радіти побачити вас у нашому об’єктиві😉📷 Наш інстаграм @skufinsky www.instagram.com/skufinsky?igsh=MWlxOHh5Ym10M3E3dw== -сімейні -індивідуальні -хедшоти -лавсторі -весільні -івенти #фотографванкувер
-
Привіт, я перукар колорист, для мене в першу чергу якість волосся, хотіла поділитись з вами результатом, три полірування гарячими ножицями ,10місяців. Для тих хто мріє про розкішне не посічене волосся, запрошую до мене. Приймаю в Ленглі а також з виїздом на дім. 6723776844 Жанна.
-
Висловлю свою думку от щодо реклами своїх послуг в різних групах .З одного боку люди шукають собі клієнтів це можна зрозуміти ,але є люди які більше року в Канаді і могли теж поділитися якимось досвідом чи інформацією для групи чи для новоприбулих.Все це можна списати ,що всі зайняті працюють, але як комусь потрібна якась інформація то по Ванкуверських групах запитують і кожен чекає ,що йому щось порадять чи підскадуть.Нагадаю,що група створена для взаємного обміну інформацією, а не тільки ставлення до групи у своїх рекламних цілях.Якщо буде так на далі не бачу сенсу залишати цю групу, або реклама буде скасована!
-
35 CAD
-
15 CAD
-
Так введіть за рекламу там 10 баксів умовно, мільйони не заробите звісно, але наглі трохи заспокояться. Здається в багатьох группах так само. Тобто группа продовжуватиме приносити користь, а раз в місяць умовно якась реклама яка оплатить Ваше адміністрування нікого не напружить. Ми ж всі ємігранти, треба допомагати одне одному, тягнути одне одного, як Китайці, Індуси, ітд. Якщо группа перетворюється на суцільні пости реклами, то це не корисна інформація, і часто нецікава. Гарного дня!
-
Розмістіть у Ванкуверські групи або на маркетплейсі, може буде більше шансів продати.