Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Тренуємось потроху... vm.tiktok.com/ZMrYqc7SV/
-
Попрошу рекламу раз в місяць виставляти без ссилок будь ласка.В правилах написало без ссилок.
-
Щиро дякую всім за участь в опитуванні!!! Якщо у вас є ідеї, пропозиції чи побажання щодо таких послуг, буду рада поспілкуватися - пишіть у приватні)) Ще раз щиро вдячна🙏
-
Запитання 2 - не знав як відповісти.... я переважно шукаю щось недалеко від дому... на разі стрижуся у індуса за 20 баксів.... скажу шо непогано стриже, більш менш рівно )
-
прийдете в гості? чоловік не буде проти?
-
Мабуть треба тепер з'ясовувати хто де живе😉 Намагаюся знайти оптимальне рішення...🤗
-
Звільнилось одне місце на зустріч з міграційним консультантом Ігорем Чебуніним на сьогодні в Ванкувері. Якщо цікавить - пишіть в пп.
-
В нашій компанії відкрита позиція, кому цікаво пишіть в особисті
-
Driver - Fuel Delivery - Surrey, BC - Indeed.com ca.indeed.com/viewjob?jk=8d605fda225c3bf3
-
Fuel delivery/ сміттевоз / дамп трак, це ж треба права класса 3, з ейр брейком. Тобто права класса 5 треба мати від двох років, після можна подаватись на права класа 3. Просто уточнюю, на майбутнє хто хоче таку роботу. І будьласка всі хто думає про майбутнє робіть права хоч учнівські, потім нехай лежать в шуляді, навіть якщо зараз не плануєте купляти авто.
-
Нова вакансія пишіть Юлі на фейсбуці або на пошту.
-
Може кому буде актуально хоч і в Langley.
-
🛑🛑🛑 До відома нових учасників які добавляються в групу,щоб зменшити скам і людей які мають недобросовісні наміри, адмін кожному учаснику задає кілька запитань в приватні повідомлення,якщо ви не даєте відповідь вас не буде додано.Люди в яких замість імені одна літера і не відповідають на формальні запитання не додаються в групу ( запитання прості відповісти хто ви є і з якою метою приєднується до групи).На правах адміна я пишу вам в особисті ,щоб зрозуміти хто ви є.Якщо ви добавилися і вас не додано перевірте особисті повідомлення!!!
-
Привіт. Дівчата, хочу поділитися інформацією, яка сподіваюся ніколи вам не знадобиться. Це організація, яка допомагає жінкам, які постраждали від насильства: ментального та фізичного. Можна зателефонувати, або прийти до них в офіс. Вони працюють з понеділка по пʼятницю. Допомагають одразу знайти тимчасове безкоштовне житло і надають всю необхідну інформаційну підтримку. 📍Назва організації: VLMFSS Посилання на сайт 🔗 vlmfss.ca/about-us/contact-us/ Якщо у вас термінова ситуація і це вихідні, можна звернутися в victimlink. Вони працюють 24/7 7 днів на тиждень. victimlinkbc.ca/ ( Скопійовано з фейсбука).
-
Вітаю. Можливо хтось потребує матраси (це двохспальні, певно, квін), чисті, без сторонніх запахів, в суботу зранку будуть доступні для самовивозу( тверда основа і сам матрас , щодо залізної рамки будемо знати в четвер- пʼятницю). University Dr. Пишіть в приватні
-
Шукаю компанію щоб розбити хату на всіх або кімнату у будинку. Потрібна тишина після 9 вечора без гулянок і вечірок. Чистота від себе та інших. Північ Сурі, ленглі, південь коквітлем / порт муді
-
Привіт дівчата приходьте поспілкуватись та познайомитись
-
www.facebook.com/share/r/VcRR723w74L4rzuD/?mibextid=4UDYQr