Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Привіт, друзі! 🏘 Здаємо в оренду наш дуже люблений повністю обмебльований дім* в Langley/Surrey *є все: від ліжок і диванів до ножів і вилок 🍽 (див фото) З 1 жовтня. Дуже класний район з хорошими школами. Ідеальний тенант: - на 12 місяців+ - 2 working professionals (або сімʼя з дитиною) - хороші реферали, credit check Більше про дім: - gas fireplace - washer & dryer - dishwasher - all kitchen appliances - 65" TV - large bathtub + showers - smart home features - high speed internet included - parking on premises Пишіть в приватні щоб подати аплікацію і подивитися. Або діліться з тими хто шукає: - Тут лістінг з фото: www.zillow.com/homedetails/6796-191a-St-A-Surrey-BC-V4N-6A5/403233523_zpid/ - Тут відео: youtu.be/KknVGjmhMow
-
Шановні громадяни України! Ураховуючи значний попит на консульські послуги, величезні розміри консульського округу та з метою полегшення доступу для консульських послуг, особливо для громадян з особливими потребами, ГКУ В ЕДМОНТОНІ 26-27 ЖОВТНЯ ПРОВЕДЕ ВИЇЗНЕ КОНСУЛЬСЬКЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ У М.ВАНКУВЕР. Під час обслуговування будуть вчинятися такі консульські дії: ✅ ВИДАЧА ВЖЕ ОФОРМЛЕНОГО ПАСПОРТА Для отримання вже оформленого паспорта необхідно надіслати на електронну адресу [email protected] повідомлення із темою «Видача паспорта. Ванкувер.Прізвище, Ім’я» з проханням взяти ваш паспорт до Ванкувера. Приклад: «видача паспорта у м.Ванкувер, Смерека Христина» ❗️Важливо: статус вашого паспорта за ідентифікатором сесії має бути зазначений як «Прибув до ЗДУ». Ми зможемо привезти лише такі паспорти. Видача вже оформлених паспортів буде здійснюватися в режимі живої черги. Попереднього запису не потрібно. ✅ ПРОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ДІЇ ПАСПОРТІВ Для продовження терміну дії паспорта необхідно мати: - паспорт, термін дії якого закінчується за два місяці або менше (крайній термін дії паспорта - 27 грудня 2024 року), а також його копію; - заяву-анкету, яку можна завантажити за посиланням: edmonton.mfa.gov.ua/storage/app/sites/132/forma-dlya-prodovzhennya-pasporta-vid-16-r.docx - для продовження паспорта дитини віком до 16 років необхідно мати додатково оригінал свідоцтва про народження та паспорт одного із батьків, а також копії цих документів. Якщо прізвище матері у паспорті та у свідоцтві про народження дитини відрізняється, потрібно також надати свідоцтво про шлюб чи інший документ, що засвідчує зміну прізвища, його копію. Заява-анкета тут: edmonton.mfa.gov.ua/storage/app/sites/132/forma-dlya-prodovzhennya-pasporta-do-16-r.docx ❗️Паспорти, термін дії яких закінчується за понад два місяці (після 27 грудня 2024 року), продовжуватися під час виїзного обслуговування не будуть. ✅ПОДАЧА ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ НАБУТТЯ ГРОМАДЯНСТВА УКРАЇНИ ЗА НАРОДЖЕННЯМ Для здійснення реєстрації дитини громадянином України за народженням необхідно подати такі документи: 1. Свідоцтво про народження дитини Birth Certificate, ❗️засвідчене Апостилем 2. Переклад свідоцтва про народження дитини на українську мову, ❗️засвідчений Апостилем 3. Паспорт громадянина України одного з батьків, дійсний на момент народження дитини. 4. Заповнену заяву про реєстрацію дитини громадянином України. 5. Копії документів згідно переліку (пункти 1-3). Документи подаються особисто одним з батьків дитини (тим, хто є громадянином України). ❗️При подачі документів матір'ю дитини, якщо прізвище матері у паспорті та у свідоцтві про народження дитини відрізняється, потрібно також надати свідоцтво про шлюб чи інший документ, що засвідчує зміну прізвища. Подача документів буде здійснюватися в режимі живої черги. ✅ОФОРМЛЕННЯ ПАСПОРТА ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ ДЛЯ ВИЇЗДУ ЗА КОРДОН Під час виїзного обслуговування закордонні паспорти будуть оформлюватися лише таким категоріям: - Особи з інвалідністю; - Багатодітні родини (троє та більше дітей до 16 років); - Родини військовослужбовців, які проходять службу в лавах Збройних сил України; - люди похилого віку та важкохворі (75+ років). ❗️Для оформлення закордонного паспорта обов'язково необхідний попередній запис. Для запису ви маєте надіслати на електронну адресу [email protected] повідомлення, в темі якого зазначити: «оформлення паспорта, м.Ванкувер». У повідомленні потрібно зазначити: ПІБ, контактний номер телефону, електронну адресу, прикріпити додатки Наприклад: Тема повідомлення: оформлення паспорта у м.Ванкувер Повідомлення: Смерека Христина, пільга – родина військовослужбовця, телефон 123456789, електронна адреса [email protected]. У цьому повідомленні ви маєте також надіслати копії таких документів:
-
Ну вибачте я спочатку не зрозуміла яка техніка, в Украіні люди беруть розстрочку і на блендер , але тут як на мене можна купити щось дрібне і б.у. і за 10 доларів, тож хотіла зрозуміти на що людина хоче брати розстрочку. Звичайно де купувати ,що і як це кожного справа.
-
А можна детальніше?
-
Людина не просила поради де купувати, кожен вирішує самостійно як собі ліпше. Цікаво почути досвід, хто користувався в оплату частинами. 🤗 Валеріє, як варіант я випробувала кредитну лінію та покриваю собі частинами. Але там і відносно не великий прайс.
-
Ми брали на маркетплейсі пралку і сушку бушні ( ми брали з такою умовою хто доставить), просто як писати то питатися чи доставлять.Ми нічого не брали в кредит, з кредитами вийде дорожче ця техніка( як на мене краще підзбирувати і купляти поступово, але це моє правило життя).Морозилки я бачила у Вольмарті не дорогі нові.
-
Ну одна з позицій це морозильна камера. Брати бу та наймати машину для перевезення, те саме що й нова. Але це лише одна позиція
-
Яка саме?
-
Ні, мені треба габаритна техніка. Саме з магазину.
-
Яку саме хочете техніку ,якщо кухонну :блендер,гриль, вафельниця цьому подібне купляли в донейшен центрах ( Вілу Вілелдж) дешево і працює більше року все .Іншу техніку на маркетплейсі брали бушну ( пралаку, сушку...і інше), все працює.
-
Доброго дня. Хочемо взяти деяку техніку в розстрочку але в Best Bay сказали, що треба звернутися до кредитної організації що працює з неканадцями. Хто знає, куди можна звернутися?
-
Дівчата, всім привіт. У дуже приємному кафе Mila's cake, що на Crescent Beach шукають на роботу баристу з досвідом роботи та розмовною англійською. Можливо когось зацікавить. Це Crescent Beach, на півдні Сюррею. Дзвоніть 514 754 8155 Зара
-
Українська радіопрограма Diaspora. FM 🇺🇦 виходить в етер, щоп'ятниці о 7 : 00 годині ранку, на хвилі 96.1 радіостанції міста Ванкувер. www.youtube.com/watch?v=yz3rXwygJUQ Сьогодні у випуску: •Актуальні українські та міжнародні новини; •Регіональні оголошення; •Рубрика: "Цей день в історії" •Через терни до зірок, мовимо про першу канадську жінку астронавтку, етнічну українку Роберту Бондар, у рубриці: "Україноканадці. Історії, що надихають" •Вірш від берегині українського літературного слова Ліни Костенко, у рубриці "Поезія незламних " Також 🎧 Слухайте у подкасті в телеграм каналі етер 20.09.2024 t.me/diasporafm
-
📣 #U_BBQ_2.0 🇺🇦🇨🇦 Запрошуємо всіх українських фахівців IT сфери на пікнік-BBQ. 🎯 Мета: познайомитись та цікаво і весело провести час на природі Організатори привезуть два гриля, щоб у вас була можливість зробити BBQ (їжу на пікнік та м'ясо на BBQ кожен бере для себе сам). Приходьте з сім'єю, друзями та дітками. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття -вода -їжа для пікніку -м'ясо для BBQ -ковдра чи стільці ЗБИРАЄМОСЬ: 🕚 11:00 AM 📅 29/09/2024 🚩 PORT MOODY, Rocky Point Park 📍 maps.app.goo.gl/JCDAmCW9wrdgk53c8 ✅ ПРИЄДНУЙСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ до наших ресурсів, щоб не пропустити наступні події: FB 👉 www.facebook.com/groups/296558363449819 Telegram 👉 t.me/+GN81ECFU05c3ZDVk @everyone
-
Привіт віддаю все за 20$
-
В нас в офісі є запит на childcare worker. Признаюсь, я скидала цю позицію лише одній людині, але зараз вимога є поділились цією інформацією з ширшим загалом зацікавлених осіб. Якщо цікавить, пишіть мені на пошту, скину вимоги [email protected]
-
Думаю, що багато з Вас чули ім'я Оксани. До неї рекомендували звертатись з допомогою з написання резюме. На моє прохання Оксана погодилась провести для нас воркшоп і поділились важливими підказками з написання резюме та проходження інтерв' ю.