Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Стив самый честный человек и лучший механик. Но к нему очередь
-
maps.app.goo.gl/szjajjA8ot41ng5R9
-
Може хтось літав на Кубу по кюету - за скільки часу візу отримували від подання заявки?
-
Доброго ранку усім! Можливо хтось шукає роботу у Tsawwassen? У наш ресторан потрібен dishwasher for full time та line cook. Досвід та знання мови не обовʼязково, навчимо усьому. Нещодавно до нас приєднався новий шеф - Олексій Орленко, який багато років працював у ресторані «KOZAK», тому якщо у вас є знайомі, які шукають роботу - повідомте в особисті 🤍 Усім гарного дня! www.instagram.com/fourwindsbeachhouseandbrewery?igsh=MThnejQwb29xcGl1Mg==
-
Доброго дня! Шукаємо 2-3 bedroom помешкання в South Surrey/ White Rock. Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
Він не з України)) і що за слово державоню?))))
-
Я написала вам в особисті
-
Привіт. Потребую підказки від групи. Хочемо щось для дітей організувати в PICS на свято Миколая. Думали про майсткрклас з розписом різдвяних печеньок. А також про свято маленьке, де запросити Миколая і зробити фото. Знаю, звучить дуже просто. Але все ж нагода зустрічі в грудні і увага до власних традицій. Ваші відгуки і рекомендації вітаються.
-
Це теж питання до групи. З дітьми якого віку ви б хотіли прийти
-
Дякую дуже, @olha1H
-
Дуже гарно) це не "просто" враховуючи всі організаційні моменти) Якщо можна буде приїхати з Ленглі - я б залюбки
-
Створила голосування по віку шановна група голосуємо.👆👆👆
-
Дякую, це правда. Я про те, що не зможемо приготувати подарунок кожній дитині, яку би хотілось,хіба майстер клас.
-
Подарунками діти зараз не обділені, а ось гарним творчим спілкуванням є трохи..Тому ви все гарно придумали, цього більш ніж достатньо. Лиш би зала велика для всіх охочих 😍