Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Surrey( Суррей). Канада.

Українці в Surrey( Суррей). Канада.

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
2.1k Posts 202 Posters 4.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Margarita Evchenko
    wrote on last edited by
    Добрий день всім! Маю термінове питання порадитись. Відпала сьогодні пломба на зубі. Не хочу запускати, але ж не знаю, куди краще звернутися "ціна-якість"? Про рентген обов'язковий за 100дол. вже знаю, скільки може бути пломба? Куди краще звертатися або ні? Що порадите?
    1 Reply Last reply
    0
  • t524135235T Offline
    t524135235T Offline
    Mariia Bunehra
    wrote on last edited by
    Спробуйте загуглити Reduced Cost Dental Clinics in BC. Власного досвіду не маю, але знайомі ходили в Pacific Oral Health Society (це 24 авеню South Surrey). За умови, якщо дохід менше 35 тис, то вони надають послуги за пільговими цінами, але точно скільки не знаю, бо знайомі робили тільки огляд і ренген, без пільг ціна 90 дол. Обслуговування сподобалось, але так як пломби не робили, то по довговічності немає фідбеку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t524135235T Offline
    t524135235T Offline
    Mariia Bunehra
    wrote on last edited by
    Я ходила по страховці в Surrey Place Dental Group (це Surrey Central). Обслуговуванням та якістю задоволена, але якщо не по страховці, то не знаю яка буде ціна.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ціни всюди будуть однакові. Вони погоджені з урядом та страховими ктмпаніями. Як без страховки і без каналів, то проста пломба десь $300-500. Канали то направлять до окремого лікаря -спеціаліста. Буде $1500-2000
    1 Reply Last reply
    0
  • t524135235T Offline
    t524135235T Offline
    Mariia Bunehra
    wrote on last edited by
    Страховка покривала 80%, відповідно я оплатила 20%. За дві пломби вийшло 112.50 до оплати, то по ідеї за одну пломбу повна ціна без страховки мала б бути 280 дол у них. Для порівняння, за цією ж логікою повна ціна огляду і ренгену у них 125 дол.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Margarita Evchenko
    wrote on last edited by
    Всім дякую за відповіді) Страховка у мене тільки звичайна MSP. То ж, я так розумію, стоматологія не покривається... Чи якщо дохід менше 35т можна сподіватися на пільги? Але ж я тільки перший раз буду подавати декларацію🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ola Olysuk
    wrote on last edited by
    Я в 2024 році ставила пломбу ,але то в Абботсфорді то огляд, ренген пломба вийшли десь 300 доларів,( але я записувалася як urgent бо мене боліло)але якісь порівняно з Украіною низька, бо потім поїхала в Украіну і лікар на цю пломбу запитав скільки років вона стоїть,я йому сказала місяць він був в шоці ,пломба пожовкла і обладнання було старе порівняно з Украіною ..Ви можете в клініку зубну взяти МСП , є стоматологічні чула таке,що якийсь процент покриває... Або подзвонити чи якщо є імейл клініки запитати і що вони скажуть ...
    1 Reply Last reply
    0
  • t524135235T Offline
    t524135235T Offline
    Mariia Bunehra
    wrote on last edited by
    У тій клініці, що мої знайомі ходили, то казали, що потрібно показати декларацію, виходить, що після того як ви подасте за 2024 рік, тоді вже зможете показати і отримати пільги, якщо проходите. Найкраще, думаю, їм подзвонити чи зайти спитати, щоб оцінили вашу індивідуальну ситуацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t921496009T Offline
    t921496009T Offline
    Aleksandra Filatova
    wrote on last edited by
    Дорогі жінки та чоловіки! SOLOHA. Singles Leisure Club 30+ запрошує вас і ваших друзів поза групою на незабутню дегустацію ароматів бренду Frederico Mahora 🌸✨ з нашою ведучою вечора Олександрою Філатовою! Це чудова можливість зануритися у світ парфумерії, де ви можете: ✅ Виграти розкішні чоловічі та жіночі парфуми в нашій лотереї! 🎁 ✅ Дізнатися секрети правильного нанесення парфумів, їхньої тривалості та зберігання. ✅ Насолодитися приємною атмосферою, п’ючи чашку ароматної кави або чаю в компанії однодумців. ☕️❤️ ✅ Випробувати різні аромати та знайти свій ідеальний парфум, який підкреслить вашу індивідуальність! 🤩 Не пропустіть цю можливість і РЕЄСТРУЙТЕСЬ 🙂 з нами для участі! Дата: 28 лютого Час: 18:30 Де: 154 East 10th Ave, Ванкувер. Мезонін. Квитки незабаром будуть доступні на Eventbrite у вигляді донату, починаючи з $5, а враження безцінні! Ми чекаємо на вас! 🌟 Оплачуйте на вході або онлайн, для реєстрації відправляю посилання в особисті повідомлення 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanna Piskun
    wrote on last edited by
    Якщо родина отримує провінційні виплати то там йде покриття наче 2000 на два роки чи рік на стоматологічні послуги. В клініці зазвичай за номером медичного страхування це можуть побачити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Margarita Evchenko
    wrote on last edited by
    Щиро дякую всім за відповіді, любі Українці в Сюрреї 💕
    1 Reply Last reply
    0
  • t996166022T Offline
    t996166022T Offline
    Maria Sakvuk
    wrote on last edited by
    Саме так, але мусите зайти в кілька клінік, не клас працює з income assistance
    1 Reply Last reply
    0
  • t1803827838T Offline
    t1803827838T Offline
    Грибник
    wrote on last edited by
    В кого це або де можна уточнити,можливо є якесь посилання?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanna Piskun
    wrote on last edited by
    www2.gov.bc.ca/gov/content/family-social-supports/income-assistance/on-assistance/supplements/dental
    1 Reply Last reply
    0
  • t728678477T Offline
    t728678477T Offline
    Міхаель Абрамович
    wrote on last edited by
    Тобто за номером мед картки?
    1 Reply Last reply
    0
  • t996166022T Offline
    t996166022T Offline
    Maria Sakvuk
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanna Piskun
    wrote on last edited by
    Всім, хто отримує провінційні виплати варто перечитати це повідомлення. Марія, вибачте, що відповідаю вам, не знаю як по іншому його виділити. Якщо можливо то було б не погано закріпити це повідомлення, якщо не було зроблено до цього - прохання до нашого адміна, @olha1H :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t2103262373T Offline
    t2103262373T Offline
    Vitalii Bakai 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Гарні новини Продовження ворк пермітів подовжили до 31 березня 26 року Ukrainians and their family members who arrived in Canada under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET) on or before March 31, 2024, will now have until March 31, 2026, to apply for a new open work permit valid for up to three years, renew an existing work permit, or apply for a new study permit, subject to standard fees. Those who wish to renew their status as a visitor or student can apply through IRCC’s regular application processes. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2025/02/canada-extends-some-temporary-measures-for-ukrainians.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t231937958T Offline
    t231937958T Offline
    Dasha
    wrote on last edited by
    Сторінку не знайдено(
    1 Reply Last reply
    0
  • t2103262373T Offline
    t2103262373T Offline
    Vitalii Bakai 🇺🇦
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags