Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Вирішили вже всі питання з пологами?)
-
Ми живемо в далеких родичів чоловіка поки.
-
Вітаємо з поповненням!👨👩👧
-
Це гарне місце) Я доречі там працюю) зняла кабінет в салоні(майстер депіляції)
-
Привіт ми приїхали 2 місяці тому до Канади я дитина 2,5 роки і чоловік.Перед тим виїхала я з України з дитиною в березні на Кіпр до родичів.Там де локація дитячої площадки там близько ми живемо,ближче до Вайт Року.
-
Я бачу що тут дуже важко знайти роботу людям після 50-ти, та ще й з 0-вим англійським(((
-
То вже звучить як гарний старт
-
Ми батьків залишили в Німеччині, там все ж соціал та батько чекав на операцію. Вони з Запоріжжя.Ми як би теж, та останні 10 років жили в Києві
-
Свідомі люди👍 Ми жили без роботи місяць… Слава Богу чоловік знайшов дуже круту роботу… А от батько вже 2 місяці шукає🤷♀️ Ми також жили перед Канадою в Німеччині…
-
Мені пощастило знайти роботу до приїзду. Ми до того були в Німеччині. Якщо чесно я б і не ризикнув їхати сюди без роботи, тому що я один працюючий в сім'ї.
-
Вітаю вас🥰 Як з роботою? Швидко знайшли?
-
Привіт, мене звати Віталій, Central Ave 13308. Я з жінкою та більше місяця назад в нас трапилося поповнення. То ми з сином гуляємо, але по трошки. Тут з вересня.
-
Цікаво хто з якого району?) і як давно приїхали?) давайте знайомитись…) Мене звати Неля. Ми живемо по Фрейзер хайвей) 4 місяці) я тут з чоловіком, 2-є діток і батьки…приїхали з Закарпаття) Буду Рада новим знайомствам! Разом погуляти з дітьми🥰
-
Дякую)
-
maps.app.goo.gl/Y5W4jjQyXoTuzDfF8?g_st=it
-
15473 34 Ave, Surrey, BC V3S 0G4 ось локація
-
Класно, а можна точну локацію?
-
Дитяча площадка в Пд.Сурреї