Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Список канадських сайтів для пошуку житла.продаж/оренда: 1. www.rentseeker.ca 2. www.zillow.ca 3. www.property.trovit.ca 4. www.zoocasa.com 5. www.realtor.ca 6. www.remax.ca 7. www.rentals.ca 8. www.rentboard.ca 9. www.rew.ca 10. www.rentfaster.ca
-
Привіт, група тільки створена, буду добавляти учасників потрошки. Нагадую група для спілкування, обміном інформації.Попрошу не спамити, бо буду видаляти спам.А за 3 попередження буде бан.
-
Всім привіт, це жива група, бо виглядає, що активне тільки одне дебілятко, через яке 1 людина вже вийшла з групи?
-
Рада вітати нових учасників групи .✋Тут ділимося інформацією,задаємо запитання ,спілкуємося.Група створена,щоб бути корисним один одному.Хто надає якісь послуги в Сурреі в бюті сфері або в іншій сфері пишіть тут може комусь знадобиться,щоб було взаємовигідно як для тих хто шукає послугу так і для тих хто надає.
-
I HAVE A JOB OFFER I need a Personal Assistant who will be willing to reduce me from a multi-task I go through all day online. This is a remote job and you will be working mainly from home, Age doesn't matter as long as you capable of handling e-mail jobs. Need just two people who are ready to start as soon as possible. PAID WEEKLY. Please this is for Canada a residents only Send me a DM On WhatsApp; +1 (805) 421-0429 Note; Canada resident only
-
Огляд тортів у Save-On-Foods, канадці кажуть ,що тут смачніші торти і роблять напис на торті до Дня народження .Купували тут 2 рази торти по 14 доларів смачні(торт на останньому фото який купували на вагу).Купували ще у Волмарті торти ті що по 5 доларів чіскейк і брауні то сподобалися, а в Суперсторі не сподобався торт по 5 доларів.
-
майте на увазі, це може бути развод для уважних людей може одразу помітите щось проблемне, Про всяк випадок. Ні в якому разі не давайте свої банківські реквізити, або не давайте використовувати ВАШ банківский аккаунт для етрансферів пейчеків і т.і. начебто "для робочих цілей" майте на увазі фішку канадських банків що чеки можна отримати, але той хто виписав може їх відізвати ще кілька днів, і ви залишитеся в мінусі
-
Привіт! Якщо ви в пошуках україномовної церкви, то знаю дві локації - Абботсфорд і Ванкувер. Була і там і там. Дуже дружня атмосфера, після служіння завжди спільний обід. Приймають дуже гарно! Допомагають переселенцям!
-
Вчора були на мітингу у Ванкувері річниця повномасштабної війни в Украіні!Памятаємо не забудемо… Слава Україні!Героям Слава!!!
-
Привіт!) я майстер шугарингу та воскової депіляції! Працюю в самому центрі Суррей) в чудовому салоні, якщо хотіли б зробити процедуру - пишіть в особисті повідомлення!)
-
Інформація для новоприбулих, бачила в інших групах запитували де в Сурреі можна купити гречку і інші крупи.Гречку бачила зелені і смажену на вагу в Save on foods, Cуперсторі бачила кус-кус і гречку.Хороший магазин який скидала Неля в місті Ленглі там багато каш на вагу Bulk barn .
-
Так гречка дивна якась розварюється, робиться однорідна,але моя мала їсть і то добре.Один плюс цій гречці:))))
-
Не знала ,що є такий магазин в Сурреі думала тільки у Ванкувері найближчий:)))треба буде заїхати туди:)))
-
Доброго :))