Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Я до Вас знову з пропозиціями. Моя колега робить навчання з кібер безпеки. Він англійською, але в неї мова проста і вона завжди уважна і детально пояснює. Я завжди думала, що я вмію придумувати класні паролі, але забувала їх швидко. Вона ж мене навчила простому трюку, як покращити свою безпеку в мережі, онлайн купівлі і банівських операціях. Маєте час - зайдіть. Бонус завжди додатковий - практикування англійської і можливість ставити питання.
-
Добрий ранок! А на який вік у вас дитячі речі?
-
Hey everyone!!! I’ am checking to see If anyone here is in need of a Full time and part time position available experienced or beginners for { WAREHOUSES & CASHIER }Job Serious inquiries only (student also) Location canada 🇨🇦 Training will be provided for skill and non skills.IF interested send your Dm on the below WhatsApp digit +1 (725) 772‑8416
-
До речі, хто бачить це оголошення (не я його додавала), можу лише додати, що я десь 2 місяці тому з ним спілкувалась, скерували двох людей, і вони працюють, задоволенні.
-
Напишіть будь-ласка який розмір чи на який вік може хтось з наших забере🤙
-
Maria Sakvuk: http://megajobfair.ca Добрий день. Сьогодні розмовляла з організаторами. На подію запрошено коло 100 роботодавців з різних сфер праці: охорона здоров'я, трейдингові компанії, IT і ін. Кількість учасників, які реєструються в пошуках праці - кілька тисяч. Там будк дуже людно, однак це нагода поспілкуватись з роботодавцями і отримати запрошення на Інтерв'ю
-
⏩️ У вашої дитини наразі літні канікули і Ви бажаєте, щоб її розвиток не зупинявся❔️🤔 📣 Школа програмування запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ дітей від 5 до 17 років 🎮 ⚠️ Дитина багато часу проводить в телефоні, дивлячись ютуб чи граючи в Роблокс та Майнкрафт?📲 ✅️ Перетворимо це на хоббі або майбутню професію 👩🎓💵 Маємо курси на будь-який смак: 🔘 Творчий напрямок - обробка фото та навички відеомонтажу/контенту 🎬 🔘 Створення сайтів, додатків - Web, Python, Java 🎯 🔘 МЕГА 😍 популярні по створенню ігор - SCRATCH, ROBLOX, MINECRAFT та UNITY і не менш цікавий курс 3D моделювання 🤫 📩 Пишіть мені в особисті "ХОЧУ ПРОБНЕ" і отримайте заняття у подарунок 🎁
-
Привіт!🙃 Можливо, хтось знає, підкажіть будь ласка, які черги у аеропорті Ванкувер на оформлення Cuaet українцям? Ще питання: які служби доставки можете порадити, аби замовити дещо поїсти у Сурреї після прильоту?
-
Додо серо я думаю ніхто точно не скаже хіба ті які прилетіли недавно, але це залежить від кількості людей,віл часу прильоту. Ми чекали десь до години часу прилетіли в 16 год ( але там в черзі були не тільки українці .На реєстрацію даних і інформації була українська дівчина, а на отримання Ворк перміту були різні національності.(загальна черга).Може в когось по іншому.
-
#5 Знайшла таку інформацію може новоприбулим буде цікаво або тим хто не знав .
-
Стартує набір в наступну групу проекту Ukrainian Youth Integration Project "Connections" що триватиме з серпня по листопад. Якщо у вас є знайомі віком 13-29 років, хто хотів би долучитися, то прошу переслати їм посилання на анкету forms.office.com/r/6a1MQ2sPCa дякую!
-
Дякую.
-
В Сюррей центре на первом этаже есть магазин со всем этим. Видела там надувают
-
В Surrey тільки. Щоб поїхати і дитина погралася.