Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Ми їдемо в дорозі
-
Дуже Рада, що ми зустрілися трішки поговорили, поділилися кожен своїм , відмічайте лайком хто був на зустрічі❤️
-
JOB VACANCIES🇨🇦 Full time and part time position available experienced or beginners for (Cashier Job ) Training will be provided for skill and non skills.. IF interested send your resume on the [email protected] Serious minding only…
-
Здравствуйте! Родители , подскажите пожалуйста может кто водит из вас своих детей на карате …? Интересует вид “ Goju-Ryu” Живем в South Surrey До переезда сын занимался профессионально этим видом в Украине …хотелось бы продолжать работать в этом направлении! Знаю , что есть клуб в west Vancouver , но ездить туда нам далековато к сожалению ((( Сын очень скучает по тренировкам 🥹
-
Дякую
-
Рекомендують продзвонювати клініки і запитувати про наявність вільних місць у лікаря чи він бере нових пацієнтів.Можна звернутися у walk in clinic(дивиться по карті яка ближче до вас).Якщось термінове то звертатися в Emergency . Не порада невідложка Surrey Memorial Hospital( там є відділ педіатрії для дітей).Не забувайте що до вузького спеціаліста можуть бути черги від місяця і більше .На кардіолога ми чекали 1,5 місяці, а педіатра вже 5 місяців чекаємо.
-
Я вам відповіла в приват , не знаю чи отримали.
-
Нова програма від PICS для тих, хто шукає можливості для волонтерства та практики в сфері своєї професійної діяльності в період пошуку постійної роботи. Цікавить більше або ж Ви вирішили зареєструватись - напишіть мені, будь ласка, в приват.