Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Фото приблизно 2010 року . Всі підсказки що є це те що я сам допускаю як варіант… . Це фото ми вирішуємо в групі із задач guess location. На що я звернув увагу це плоскуватий гідрант , вивіска червона схожа на літерну , тобто праворуч могла бути чи католицька школа, церква… далі на горизонті видно гори . Місцевість схожа на Ленглі але не можу знайти
-
Напишіть може якісь підказки, що там має бути чи якісь асоціації , що саме ви там шукаєте.
-
Ви не питали в лікарні чи вони не надають перекладача, нам кілька разів давали перекладача коли ходили на обстеження, але то у Ванкувері було , може в них є така послуга в Сурреі , запитайте.
-
В яку саме лікарню?
-
811 это номер бесплатных переводчиков для общения с врачами, но звонить им должен врач
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, хто стикався з Recreation centre? Я хотіла зареєструвати дитину, і мені сказали що треба піти спочатку в Revenue agency і принести документи. Ми приїхали до Канади 8 липня.
-
Привіт ми ходили в цей центр South Surrey Recreation and Arts Centre ми прийшли з паспортами і нас зразу записали ( дитині було тоді 2,6 місяців), надали навіть 10 безкоштовно занять ,ми сказали, що з України , на місці зареєстрували нас. То було в лютому.Може залежить на що записуватися .
-
Скажіть будь ласка, кому дзвонити і куди якщо маєте інформацію
-
Але це питання краще виясніть до початку відвідування , може маєте імейл напишіть листа з запитанням чи нададуть перекладача, бо як нас записували на прийом ми казали , що потрібно перекладача на певне число.
-
Ми ходили в Guildford Recreation Centre, ми хотіли просто зареєструватися, а також оформитися на продовження після школи, це звісно за гроші. Щоб я могла працювати.
-
Може на продовження після школи то інша процедура, якщо маєте дані чи адресу агенції запитайте їх, може там підійде реєстрація зарашніх доходів( довідка з чоловіка роботи).Пошукайте ближчу до вас цю агенцію в інтернеті і напишіть їм листа запитайте.