Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Дякую
-
У 1му пункту приземлення або поштою довго..
-
Так по правилам в першому аеропорті треба робити Ворк Перміт.
-
🇺🇦Українська суботня школа в Ленглі запрошує на навчання!🇺🇦 Три навчальні предмети: Українська мова📚 Математика🧮 Історія України/Українознавство🇺🇦 Дружня атмосфера та спілкування, якого ваші діти будуть з нетерпінням чекати весь тиждень! Щосуботи з 11 до 2. 👩🏻🏫Запрошуємо діток віком з 5 до 13 років. Записатись на знайомство зі школою можна за номером телефону 604-897-6924
-
Доброго всім вечора. Підкажіть, треба пройти медичний екзамен. В аеропорті давали інформаційні брошури, де написано, якщо Ви є учасником MSP, то рахунки за це не повинні бути виставлені. Але, я зайшла на сайт одної з двох клінік, які мають затверджених лікарів, а там написано, що маємо платити і цифри такі не маленькі. Як є насправді? Дякую
-
Так, ми вже маємо картки, тому і чекали, щоб без проблем було, а тут зіштовхнулась з цим. Мені цікаво де саме хтось проходив цей екзамен в Сюрей безкоштовно. На сайті тільки 2 клініки
-
Якщо ви маєте на руках картку МSP є список мед закладів в як з можна пройти мед екзамен безкоштовно, були випадки і історії якщо ще не має на руках MSP люди дзвонили і дізнавалися номер своєї картині ішли здавати то їм казали платити , може не всі клініки , але так було. Якщо на руках є картка MSP і вибираєте мед заклади зі списку в яких можна пройти мед екзамен це безкоштовно для українців по CUAET.
-
Відписала в особисті.
-
Доброго вечора. Дуже прошу допомоги. Понеділок-вівторок я з родиною опинимося на вулиці. Чоловік працює ще на випробувальному терміні, ось має перейти на full-time. Я та моя мати шукаємо роботу але працювати зможе лише одна з нас, бо в мене 3 річна донька, до садочка не ходить та син 11 років вчиться в школі. Грошей є мало, кредитної історії немає щоб винайняти житло. Все сталось дуже несподівано, ми не очікували такої ситуації. Підкажіть, куди можемо звернутися за допомогою в такому випадку? Чи можемо ми наразі скористатися тими 2 тижнями в готелі для українців, якщо ми приїхали 15 жовтня?
-
Ми подалися, чекаємо. Але ситуація термінова. Нам просто треба зібрати речі і вийти на вулицю.
-
Подайте не выплати ! Хоч якось допоможе вам трішки
-
Ми жили у знайомих
-
а як так раптово сталось? якщо ви знімали житло, вас не можуть просто так за 3 дні вигнати
-
ясно... думаю потрібно спробувати звернутись до готелю того що на 2 тижні... Я шукав житло вже пару місяців, написав десь на 350-400 оголошень і чесно нічого хорошого не знайшов поки... ніби є одна кімната - завтра дасця чути.
-
Бажаю вам успіхів в пошуку.
-
Відповіла в приват
-
Для тих, в кого маленькі діти. Свято наближається! Тому не зволікайте і напишіть листа Санта Клаусу та відправте його БЕЗКОШТОВНО до 7 грудня 2023 через Canada Post та отримайте відповідь від Санти до Різдва. За посиланням є адреса Санта Клауса, приклади листів та всі деталі www.canadapost-postescanada.ca/cpc/en/our-company/giving-back-to-our-communities/write-a-letter-to-santa.page
-
Доброго дня! Шукаю ліцензований дитячий садочок в South Surrey. Вік дитини: 1 рік і 4 місяці. Можливо хтось знає якусь інформацію. Дякую.
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/family-social-supports/caring-for-young-children Цікава інформація по садочках.
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка хто подавався сам на Express Entry яку суму вказувати у поле «Скільки грошей привезли до Канади для підтримки себе та родини?». Ми наприклад приїхали з $1000