Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Це не я писала - це скопійоване так як описала організація яка проводить ці семінари .
-
Хто шукає чим замінити українськи ліки, цей список може бути вам корисним. Всі ці ліки можна купити без рецепту: Відповідник українських ліків в Канаді 👇 🇺🇦 Ібупрофен, Нурофен, Парацетамол 🇨🇦 Advil, Ibuprofen, Tylenol 🇺🇦 Терафлю 🇨🇦 NeoCitran 🇺🇦 Бускопан, Но-шпа 🇨🇦 Buscopan 🇺🇦 Ренні 🇨🇦 Tums 🇺🇦 Мезим, Фестал 🇨🇦 Enzyme Digest, Digest Basic, Webber Natural’s Papaya Enzymes, Créon, Pepto-Bismol 🇺🇦 Доктор Мом 🇨🇦 Buckley’s 🇺🇦 Корвалол 🇨🇦 Cordarone 🇺🇦 Спазмалгон 🇨🇦 Zanaflex, Tizanidine 🇺🇦 Тизин 🇨🇦 Otrivin 🇺🇦 Візин 🇨🇦 Visine або Clear Eyes 🇺🇦 Від кашлю 🇨🇦 Benylin, Buckleys 🇺🇦 Зиртек 🇨🇦 Zirtek 🇺🇦 Кларитин 🇨🇦 Claritin 🇺🇦 Для діток в яких ріжуться зуби 🇨🇦 Anbesol або Dentek 🇺🇦 Йод 🇨🇦 Rougier Tincture of Iodine, Dettol 🇺🇦 Перекис водню 🇨🇦 Hydrogen peroxide 🇺🇦 Іммунал 🇨🇦 Echinacea 🇺🇦 Для шлунку 🇨🇦 Pepto Bismol, Alka Seltzer, Gravol 🇺🇦 Засіб від молочниці 🇨🇦 Canesten 🇺🇦 Краплі від ячменю 🇨🇦 Polysporin pink eye 🇺🇦 Краплі від запалення вуха 🇨🇦 Polysporin ear 🇺🇦 Мазь з антибіотиком (Рятівник) 🇨🇦 Polysporin 🇺🇦 Активоване вугілля 🇨🇦 Activated charcoal
-
В інстаграм є Анастасія Безпальчук, зі Саскачевану - вона як лікар з укр.освітою першою транслювала всі аналоги канадської аптечки до звичних нам. Пошукайте. В її вічних сторіз все що хочеш корисного знайдете
-
А хто хазяйка цього магазину?
-
Я не знаю.
-
Можемо визначити за ознаками
-
Я мала на увазі звідки..бо бачу по самовару і фартушку що кацапка..
-
Дякую за рекомендацію..але написала я з другим акцентом: що хазяйка із країни-агресора..хоча кому я пишу? Людині з аваторкою кацапа
-
.... вдихаемо......видихаємо...вдихаємо.....видихаємо.... не накручуйте негатив на рівному місці, не завжди ваші союзники будуть кричати що вони ваші союзники...дивлячись за яку команду ви граєте. Будьте позитивніші. А у випадку конфліктних ситуацій розумніші, особливо граючи за тих кого менше чисто статистично.
-
@irina9432 підскажи в кількох словах як відбувається розпис.
-
А можна і мені процедуру скинути?
-
Первое ,что нужно это получить лицензию . Мы заплатили чуть больше 100$. Вам выдадут документ ,который действителен 3 месяца. После чего на сайте вы находите человека ,который вас распишет ( их очень много). Это стоит 80$ или 100$ ,точно уже не помню . После росписи вам выдадут копию свидетельства о браке. Человек ,который расписывал вас ,отправит документы в Викторию и по почте вам должен прийти уже оригинал свидетельства о браке ( у нас это заняло кажется недели 2-3)
-
Дякую Іра👍♥️
-
Друзі , як справи на дорозі? Купа справ, але переймаюся що на дорозі буде біда (((
-
Якщо є можливість краще залишатися вдома, по центральним та великим дорогам можна їхати, але малі дороги у житлових зонах майже недоторкані...