Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Дівчата , шукаю майстриню з нарощування вій в South Surrey або недалеко . Порекомендуйте будь ласка когось
-
sin зараз роблять тільки по четвергам
-
А до якої години? Може ви і це знаєте, дякую вам
-
Мої прилетять пізніше
-
❕🇨🇦💵1 червня Британська Колумбія стане провінцією із найвищою мінімальною заробітною платою в Канаді 🟢У понеділок, 26 лютого, провінційне міністерство праці повідомило, що мінімалка зросте майже на 4 відсотки – з 16,75 долара на годину до 17,40 доларів. ℹ️Міністр праці Гаррі Бейнз додав, що влітку Британська Колумбія стане провінцією, у якій розмір мінімалки буде найвищим по всій Канаді. На сьогодні найбільша мінімальна зарплатна є на Юконі – 16,77 долара. ⚡️Уряд Британської Колумбії заявив, що відтепер підвищення мінімальної заробітної плати відбуватиметься щороку 1 червня. ℹ️Нагадаємо, що раніше провінція на законодавчому рівні прив’язала усі майбутні підвищення мінімальної заробітної плати до рівня інфляції попереднього року. ❕Британська Колумбія востаннє підвищувала розмір мінімальної зарплати 1 червня минулого року – з 15,65 долара до 16,75 долара на годину. 💵🟢1 квітня цього року мінімальна заробітна плата зросте до 15,40 доларів на Острові Принца Едварда, а 1 травня до 15,75 долара на годину у Квебеку. 🔜Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 ➡️ Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 ▶️ Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario🇺🇦
-
Вітаю жіночу половину групи ,які святкують це свято 8 березня:жіночності, легкості, здоров'я, перемоги🌸🌸🌸
-
Також попереджую усіх учасників бути обережними до ссилок нових учасників, так я не знаю мотивів людей які добавляються до групи.
-
Я дуже вас прошу не розміщувати самі ссилки пишіть опис, бо є багато скаму і шахрайських ссилок,як ви цього не зрозумієте мені прийдеться вас заблокувати.Стараємося,щоб в групі було безпечна інформація.
-
Рада запросити Вас до нас в офіс на важливе і приємне заняття. Ми будемо писати писанки. Матеріал наш і участь безкоштовна, але місця обмежені.
-
Рада запросити Вас до нас в офіс на важливе і приємне заняття. Ми будемо писати писанки. Матеріал наш і участь безкоштовна, але місця обмежені. Зголошуйтест до участі через телеграм, телефон і електронну пошту [email protected]