Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці в Surrey( Суррей). Канада.

Українці в Surrey( Суррей). Канада.

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
2.1k Posts 202 Posters 4.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Sergii
    wrote on last edited by
    604 720 5820 Анжеліна
    1 Reply Last reply
    0
  • t6561131435T Offline
    t6561131435T Offline
    Vitaliy
    wrote on last edited by
    ❤️ Вітаю!❤️ Мрієте про захоплюючі та корисні заняття для вашої дитини? Тоді ми маємо щось особливе для вас! 🌟 Young Corder School 🌟 запрошує на БЕЗКОШТОВНИЙ ПРОБНИЙ УРОК, де ваша дитина отримає можливість: 👉 Працювати з платформами Scratch, Minecraft та Roblox - творіти власні ігри! 👉 Вивчати 3D моделювання, Photoshop та відеомонтаж - розвивати творчість! 👉 Створити власне портфоліо та знайти платформу для заробітку перших 💲 Не пропустіть шанс допомогти вашій дитині розкрити свій потенціал у світі ІТ! Для отримання додаткової інформації та реєстрації, будь ласка, звертайтеся в приватні повідомлення. Погляньте на майбутнє разом з Young Corder School! 🌏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ola Olysuk
    wrote on last edited by
    🛑🛑🛑🛑🛑🛑 Важлива інформація щодо РЕАЛАМИ. Дозволяється безкоштовна реклама для майстрів бюті,оренда, кулінарія і інші послуги локація яких Суррей ( раз на місяць без вказування ссилок, можна фото прикріплювати).Безкоштовно можна продавати свої речі без переходу по ссилках не частіше раз на місяць ( продаж своїх речей 📍Суррей і Ленглі,). 🛑🛑🛑Реклама послуг з іншими локаціями платна 5 доларів. Реклама онлайн курсів любого характеру заборонено (ІТ школи , курси мов та інше подібне ).Дозволено рекламу заходів які відбуваються онлайн тільки на території Канади і особами які є в Канаді .( Щоб було менше спаму). Учасники які розміщують об'яви онлайн курсів ІТ шкіл, курси мов і подібного будуть заблоковані).
    1 Reply Last reply
    0
  • t358789278T Offline
    t358789278T Offline
    Antonina Abelmas
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Можливо хтось продає дитяче автомобільне крісло, для ваги 15+. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t358789278T Offline
    t358789278T Offline
    Antonina Abelmas
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/health-canada/services/road-safety/second-hand-car-seats.html# Киньте посилання на заборону використання б/у , де ви це бачили, звідки ви взяли цю інформацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Не знаю чі Ви в курсі, та в Канаді досить жорстко з цим товаром. На більшості ресурсів навіть виставляти їх на продаж заборонено. Відповідальність може настати як для того, хто його продасть, так і для батьків, що купили автокрісло для своєї дитини. В данному випадку економія недоцільна. Дуже раджу просто придбати хоч найдешнвше, та обов’язково нове автокрісло
    1 Reply Last reply
    0
  • t358789278T Offline
    t358789278T Offline
    Antonina Abelmas
    wrote on last edited by
    То посилання на правову заборону, ( про яку ви кажете) буде чи ні? Ви кажете, що я не розумію правову систему Канади, якщо ви такі обізнані, то надайте мені ці правові норми, бо я не знайшла заборони. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Маркетплейс це загальносвітовий торгівельний майданчик на Фейсбуці. А от, наскільки я пам‘ятаю, на Kijiji та Varage Sale торгувати ними заборонено правилами. Не приймають їх, як донейшени та не продають всі канадські мережі продажу секонд хенду. Тому є свої досить суттєві юридичні причини. Хоча , як то кажуть, справа Ваша, up to you
    1 Reply Last reply
    0
  • t529068223T Offline
    t529068223T Offline
    Olya Yefimova
    wrote on last edited by
    Думаю, посилання не буде 🤷‍♀️ Це ваша справа. Це дозволено робити. Ніхто краще вас не потурбується про дитину та сімейний бюджет одночасно. І подібні коментарі виглядають так наче людина хоче самоствердитися (якби це було не так, то написали в особисті )
    1 Reply Last reply
    0
  • t358789278T Offline
    t358789278T Offline
    Antonina Abelmas
    wrote on last edited by
    Уважно читала та знаю про вимоги. Не знайшла заборони на використання б/у, питаю вас ще раз, де ви знайшли цю інформацію, надішліть посилання.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6578696955T Offline
    t6578696955T Offline
    Azizbek Yusupov
    wrote on last edited by
    Де правове застереження ? Чому тоді на маркетплейсі виставляють ?))))) може дитина пару разів проїздила і подарували інше ….
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Чи уважно Ви читали наведене Вами посилання? . Там досить багато застережень та обмежень. Чи впевнені Ви, що всі їх можливо дотриматись у разі придбання «с рук». Боюсь, Ви не до кінця розумієте всі нюанси правової системи Канади, та всі можливі ( хоч і малоймовірні) наслідки? . Звістно, то Ваша справа, та , все одно, категорично не раджу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Робіть як знаєте, мені байдуже
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Зникло навіть найменше бажання щось пояснювати та лізти у хащі англійського права. Пані може собі хоч цвях у лоба забити. Законодавство це не забороняє !
    1 Reply Last reply
    0
  • t358789278T Offline
    t358789278T Offline
    Antonina Abelmas
    wrote on last edited by
    Мене не цікавить ваша думка, мене цікавить законодавство Канади, в якому , як ви стверджуєте, є заборона на використання б/у автокрісла. Чи то так, аби щось ляпнути « розумного».
    1 Reply Last reply
    0
  • t358789278T Offline
    t358789278T Offline
    Antonina Abelmas
    wrote on last edited by
    Так, до чого ваш коментар про строгу правову відповідальність за використання б/у засобів. Якщо ви не обізнані в цьому питанні, то не поводьте себе як сільська баба збираючи чутки. Про вашу правову обізнаність вже все зрозуміло😂. Надобраніч! 🤦🏼‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t6578696955T Offline
    t6578696955T Offline
    Azizbek Yusupov
    wrote on last edited by
    Ви заспокоїтесь ? Відкидаємо я ж мать і я ж батько . Чітко відповідаємо , будьте людьми :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ola Olysuk
    wrote on last edited by
    Дорогі учасники не переходимо на образи, людина застерегла , а справа іншої людини зробити висновки і діяти як вважає за потрібне.🌞🌞🌞
    1 Reply Last reply
    0
  • t358789278T Offline
    t358789278T Offline
    Antonina Abelmas
    wrote on last edited by
    Людина розповсюджує міф про правову заборону, тим самим дезінформує інших.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1382196479T Offline
    t1382196479T Offline
    Vladlen
    wrote on last edited by
    Хороші мої🤗, новенькі іммігранти краще за стареньких, знають саме сьогоднішню ситуацію, що має обмеження, але по факту всі так роблять. Чому, тому що часто виживають і єкономлять кожнісінький цент. Сам виживав як ота щуряка, то знаю😁. Старий Канадець в порівнянні з новенькими Канадцями, просто знає більше як обійти правила, чи якими можна знехтувати, при цьому не бути схопленим за дупку. Доречі навіть обмеження і рекомендації, це ще не пряма заборона. Вчора була сильна магнітна буря, можливо сьогодні неділя порадує всіх хорошим настроєм! Навіть якщо Українці сперечаються, то це тому що вони дуже розумні 💪💪💪 Гарного дня всім!🤗
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags