Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Доброго вечора! Порадьте будь ласка українськомовного сімейного лікаря.Дякую
-
Вам дуже пощастить, як знайдете хоч якогось сімейного лікаря, що приймає нових паціентів. Майже половина населення ВС взагалі не мають сімейного лікаря, ботне можуть його знайти. Раджу шукати лікаря за географічною ознакою, тобто найближче до дому чи того, до якого найлегше добратись/ припаркуватись
-
Дуже дякую!
-
Хай всім ) дайте будь ласку інфо по магазинам з нашими смаколиками )
-
Саме щоб українського виробництва? В Сюрей я не знаю прям українських магазинів типу taste of Ukraine. Найближчий в Burnaby здається. Але є голубці місцевого виробництва, дуже смачні, в Canadian superstore. Також варенички з картоплею чи з сиром виробництва taste of Ukraine бачила у thrifty store. Пельмені бувають у місцевих невеличких international магазинчиках у індусів. Я у south surrey один знаю.
-
Made in Ukraine:)
-
Ні дякую) там не дуже якщо чесно . Багато білоруського та ру
-
Жееесть, не ходіть туди, руснявий магазин. Там і Галіна чи хто у неї працює, поспілкується з вами у стилі продавщиці совка. І каструлєголовими українців назве. Пагруженіє в культуру.
-
Мені прийшла теж сьогодні від вас смс..
-
Так, здається це так працює, що пишуть двом відразу 😥
-
Наступної п'ятниці в нас проходитиме воркшоп за участю представника Amazon. Мова вебінару - анг. Після кількох годин по завершенні ввечері буде виставлено нові вакансії на сайті і можна буде подаватись, беручи до уваги почуте на воркшопі. Я відвідаю його вперше, тому більше інформації на даний час не маю
-
Це об’ява про найм пожежників у Port Coquitlam. Дуже непогана і престижна за канадськими мірками робота Ready to answer the call? 🚒 We are currently recruiting firefighters! If you're a dedicated, hardworking team player with a passion for community and safety, we want to hear from you. Uphold the rich traditions of fire service and embrace innovative practices to prepare for the future. Apply by June 14. Review our Firefighter Application Guide and job posting at ow.ly/pYt750S4qeM.
-
Добрий денЬ Є кондитери які роблять бенто торти, Суррей