Українці в Surrey( Суррей). Канада.
-
Наскільки я взнавала ця програма діє не одразу, там треба подаватися і чекати ,і чекати можна довго.
-
Ця програма не так працює , тут не так все працює як ми звикли , це займе навіть не один рік можливо, щоб ваші діти мали змогу полікувати зуб безкоштовно.( На той час у вас вже можливо будуть бенефіти).
-
Я скажу вам так мені дали адресу де українець лікував зуб безкоштовно, але пломби не канали , але мені це не було безкоштовно ( можливо в них ліміт на безкоштовні пломби)тому і казала, що треба кілька обдзвонити і тоді б могли спробувати найти.Просто ми всі цю стоматологічну системи не до кінця вивчили як це працює, комусь роблять безкоштовно комусь ні .Тому тут як лотерея тому потрібно пробувати розказувати, дзвонити.
-
Так знайомий робив то теж поставили не знати, що не задоволений і теж 2 рази робив зато безкоштовно , знайомий на income assistance.Але знаю і таких які як ургентні пацієнти при сильних зубних болях приймали і це було безкоштовно, але теж незначні послуги стоматологічні.
-
Безкоштовно роблять тому, хто на income assistance і попередньо подавав податки. І так, роблять не всі клініки, лише ті, хто готовий бавитись з урядовими виплатами. Якщо точно, то донька робила в стоматології в Royal Centre в New Westminster. Але це лише пломби і 1-2 на раз, ліміт здається до 2000$. Стоматолог в Україні не була задоволена цією роботою після побаченого.
-
Вітання. Бачу вже 3-й день обговорюєте дитячу стоматологію. Можу поділитись нашим досвідом. У доньки є 2 невеликі чорні плями на зубах. Ми живемо в Річмонді. Заповнив таку форму та відправив у Richmond Public Health за вказаним email. Через деякий час переджвонили та домовились про апойнтмент. Було 2 зустрічі з лікарем. Це саме скрінінг, а не лікування! Вперше питав чи є резидентами Річмонду (показував йому водійське посвідчення), як харчуємось, як чистимо зуби, як облаштувались у Канаді, чи є страхування для покриття лікування. Сказав, щоб заходили через 3 місяці, він буде перевіряти чи не прогресує проблема.
-
Так, студенти в UBC з вересня почнуть приймати. Вони і пломби роблять, але зі знижкою. Дякую, що поділились.
-
На другий раз запитав, чи не проти ми поїхати на обстеження та можливе лікування в UBC. Сказав, що для нас це буде безкоштовно, але саме обстеження буде тривати 2 години. Я так розумію, там будуть студенти під керівництвом викладача. Для нас лікування – для них навчання. Дав мені іншу форму, яку після заповнення я повернув йому. Фото форми не маю. Він сказав, що з нами звʼяжуться скоріш за все восени. Це було минулого місяця. Податкову декларацію вже заповнювали, на income assistance не подавались. Так що є й така опція, але це не швидко і не точно, що отримаєте. Мабуть у Суреї є щось подібне.
-
Всім доброго дня! Здається 2х кімнатна квартира-бейсмент з 1-2вересня 1900 за все ( включно інтернет, та електрика) Школа елементарі 30 метрів від будинку, 40 метрів новий дитячій майданчик, Грандвью басейн 10 хвилин пішки. Канедіан супер стор 25-30 хвилин пішки, зупинка автобуса 10 хв. Взимку дуже тепло, будинок новий. Кому буде цікаво можу вислати фото та відео. Можно дивитися будь який час. Дякую за увагу. Ольга.
-
Всім добрий вечір! Можливо хтось знає і може порадити: необхідна консультація кардіолога. Сімейного лікаря немає ( я так розумію що він має виписати направлення). Що в такій ситуації робити? Куди звертатися? Можливо хтось має досвід, знає гарного спеціаліста. Що порадите?
-
Треба йти до волкінг клінік та звертатися зі скаргами до чергового лікаря. Якщо він буде неспроможний вирішити ваші проблеми і буде вважати, що Вам потрібен вузький спеціаліст він випише направлення.
-
Якщо у вас є якісь заключення з України, чи діагнози то у волкінг клінік нам дали направлення на ЕХО серця і консультація кардіолога і обстедення, але запис був не зразу а чекали десь з 1,5 місяці.А тепер ходимо раз в півроку до Кардіолога і вони нас самі записують і кажуть коли прийти до них, ми в них на обліку ( теж не маємо сімейного). Якщо у вас щось турбує можете спробувати поради вище, або крайній варіант Емердженсі їхати(невідкладна допомога) ну і там трохи перебільшити симптоми,але там жива черга і потрібно чекати можна3,5і 8 годин почекати ,але з нашого досвіду похід туди може бути безрезультатним, але варто спробувати всі варіанти).
-
Нагадую усім хто додається і людину не можливо ідентифікувати хто вона (не має ні імені, а тільки букви і символи) , і хто не відписує на мої короткі запити ідентифікації,в групу додаватися не будуть ( через велику кількість скаму і шахрайства).
-
Є Волнінг клінік де можна зробити запис і прийти на певну годину
-
Ще можете подзвонити сюди сказати вашу проблему і куди вам звернутися може вони щось підскажіть чи направлять до кого звернутися,вони надають інформацію якщо володіють нею.👇
-
У волкінг клінік що в ТЦ кажуть теж треба з 5 години ранку у чергу ставати.. чи правда це, не знаю... Перший раз стикаюся з медичними послугами, тому не зовсім розумію як краще вчинити. Дякую за інформацію❤️
-
Якщо можна, напишіть, будь ласка! Будь яка інформація зараз корисна