🍁🍁Досвід !!!🍁🍁
💙🔴Перельоту в Канаду по електронній візі 🔴
Всім привіт !
Залишу коментар для тих хто планує прилетіти в Канаду ,ну і звісно в Calgary.
Ми з дружиною прилетіли вчора 11.05 компанією KLM , квиток купували за 15 днів ,
За добу завершили реєстрацію і вибрали місця до Амстердама(до калгарі місця були проплачено) ціна з багажем вийшла не дешева ,по тисячу доларів орієнтовно( але я доплачував за багаж і купував місце,так буде дешевше) .
ЛЕТІЛИ ПО ЕЛЕКТРОННІЙ ВІЗІ! ,НЕ ВКЛЕЮВАЛИ!
летіли з Варшави, була одна пересадка у амстердамі, але так як одна авіакомпанія і один посадочний квиток , ПИТАНЬ ЗАЙВИХ НІДЕ НЕ БУЛО!
у Варшаві показали arrive can з телефону , але ніхто не перевіряв ,від слова ніде , не в Канаді ніде !
Також біопаспорт
Лист по негативний тест на ковід, але теж ніхто навіть не роздивлявся.
Візу роздруковану
По Варшаві, у Варшаві вам ще зрозуміло допоможуть ,якщо ви не говорите чи не розумієте англійської, персонал чи говорить українською чи російською ,у Варшаві легко сідати, все просто .
Багаж здали, так як єдиним квитком ,нової реєстрації рейсу не було, і багаж ми не забирали він автоматом попав у інший літак до калгарі.
Пересадка у амстердамі 4+- години, час на поїсти , відпочити ( в аеропорту дуже багато місця,лежаків ,де можна лягти і навіть поспати, не те що посидіти, тому відносно нормально, але вам раджу лягти, так як у літаку важко так довго сидіти, то краще відпочити )
Під час пересадки було вказано один термінал,на стійці реєстрації вписали інший , перехід від терміналу де вийшли з Варшави і сідали на той що в калгарі, зайняв хвилин 40 ,тобто 40 хвилин просто йшли ))) був один паспортний контроль, де вам ставили штамп ,що ви виїхали з ЄС.
Скрізь у всіх аеропортах стоять стрілки ,що і куди йти, інтуїтивно все зрозуміло, не бійтеся ! Моя дружина летіла вперше, казала сама б не пересіла) але то все паніка! Вивчіть ці елементарні слова типу Gate , baggage , terminal ну і щось інше, буквально 10 слів і все відразу вам зрозуміло буде.
При перевірці документів перед рейсом на калгарі питають arrive can, паспорт візу і ніби все
Ну от ви все пройшли , сіли до літака на калгарі, у літаку вас погодують буде два легенькі перекуси, але відносно не вмерти з голоду норм ) є російськомовні фільми у спинках на планшетах, беріть наушники, у нас в літаку летіло багато дітей , вереск стояв майже всю дорогу, наушники хоч трохи заглушуть і дадуть трохи може поспать)
Для тих хто боїться !! Трусило двічі по пару секунд в хмарах , і все. Навантаження під час маневрів досить великі, у кого слабкиий вестибюлярний апарат, може вас і вимкнути)) на голову віддає ловко.
Коли ви вийшли з літака в калгарі,то йдете до електронних стійок , де САМІ ЗАПОВНЮЄТЕ МЕТУ ПРИЇЗДУ , ВИБИРАЄТЕ work і вносите дані свої. В кого англійська нульова і хто сам не заповнював на кует анкету , буде дужеееее складно і ви самі не справитесь! Нажаль коли ми були, нікого україномовних чи російською не було, але мій англійський був достатній щоб все пройти самому , єдине спитав куди мені далі ,бо нас після цих боксів направили до залу де роблять ворк перміт , зал Е . Людей було трошки , але я тупонув не взяв НОМЕРОК і чекав хвилин на 40 довше,тобто беріть номерок . На стійці у вас візьмуть паспорт , візу талон із автомата де ви зробили реєстрацію попередньо , спитають чи ви пройшли медкомісію, скажуть щоб на протязі 90 днів її пройшли, відкривають на три роки( бережіть той листок ,бо то документ!)
Єдиний негатив від індусів, це просто жах!!!
Де їдять там і сруть, сміттять під ноги в скрізь.
Етики немає ніякої, кричать верещать, дітей своїх не заспокоюють, ті роблять ,що хочуть. Лізуть пхаються , дуже бридко на таке дивиться , бидлоота ! В Канаді враження , як в дитинстві , все дуже класно! Якщо ви не знайшли завчасно житло, не їдьте ! Будуть проблеми! Ми живемо у канадців, найкращі люди! Позитивні ! Немає слів як описати їх прийом! Це просто щось! А рівень життя , нерввняти навіть з європейським, мовчу вже за український!