CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Да видимо у всех по разному , мне все анкеты на меня и детей согласовали за 10 дней и биометрия и разрешение на выезд детей. А вот паспорта с 31 марта не как вернуться не могут
-
Есть кто уже вклеивал электронную визу ?
-
Дякую
-
^ ось з офіційного сайту скріншот, що має прийти лист з інструкціями по відправці
-
Написано що має прийти лист з інструкціями по відправці
-
Дякую.тобто цю роздруківку можна подати на фізичну візу?
-
Добрый день! Приходило кому-то такое письмо или нужно запрашивать?👇 Из сайта👉"Когда мы выдадим вашу визу, мы также дадим вам письмо, подтверждающее, что вы освобождены от ограничений на поездки. Вам следует взять это письмо с собой, когда вы отправляетесь в Канаду."
-
Так
-
Ви маєте на увазі якщо у вас є цей foil-less і Ви хочете вклеєну візу?
-
А якщо я хочу звичайну візу, то потрібно чекати ще іншого листа?
-
Ось дівчина виставляла порівняльну таблицю з офіційного сайту
-
Ви також можете не подавати на візу поза межами Канади (якщо вже отримали foil-less), а в’їхати по foil-less, отримати Ваш work permit і на його основі з середини Канади податися на візу в паспорт вже
-
Ви можете і так і так зробити - різниця в тому що foil-less одноразовий в’їзд і в’їхати потрібно на протязі 6 місяців, віза - багаторазовий в’їзд і можна в’їхати до кінця її дії
-
Також, якщо це PDF з однією сторінкою то можете спробувати зробити screenshot і загрузити як картинку
-
У Вас файл названий латиницею чи кирилецею? У мене теж не пропускало кирилицею назву 🙏❤️