CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Це стосовно Варшави. Якщо я відправляю три паспорти вже на вклейку візи, то назад мені потрібно оплатити три доставки кур'ером?
-
А в вас пише passport ready for collection?
-
Домовились, просто теж бачила в чатах що писали листи
-
Питала в чатах і в кількох людей теж така ситуація. Думаю це залежить від загруженості консульства, ваших даних і, можливо, везучості. По-ідеї, потрібно чекати, бо дуже багато анкет на обробку Але якшо взнаєте щось додаткове, то напишіть) я теж відпишусь в разі чого
-
Нікуди не писали?
-
Доброго дня, можливо хтось знає електрону адресу на яку можна написати, в тому випадку коли довго немає рішення по візі. Біометрію здали ще 28 березня, прийшло все окрім запроса на паспорт, і тиша з 2 квітня
-
Доброго дня. 08.04 мені прийшло на емейл повідомлення про зміну статусу моєї заявки. На сайті IRCC у мене з‘явились дати біля розділа «Final decision». Лист про те, що паспорт готовий так і не прийшов. Читала в групах, що у деяких людей теж таке було. Хтось забирав паспорт без листа?
-
Бачила зверху що трошки люди не розуміють як за доставку кур'єром назад платити.Люди, платити за кожен паспорт.лище туди дозволено одним конвертом,назад прийде кожний паспорт в окремому конверті.в призначенні платежу вказуйте прізвище ім'я латинськими за кого доставка
-
Здравствуйте. Да, только в Мадриде
-
Я б вам рекомендувала жити не у Відні.я зараз в Брно,Чехія. Потягом півтори години до Відня,поїзд безкоштовний для українців.також від Братислави недалеко.з мого досвіду подорожей по Європі там було найдешевше житло
-
Черга є,але не катастрофічна,була записана на 11.45,чекали хвилин 30-40.живої черги немає.приймають лише записаних людей
-
Я здала вчора.записувалась три тижні тому.якщо записувались давно,то врахуйте що змінилась адреса де здавати біометрію.мав прийти лист на пошту.
-
так, треба зачекати)