Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Але вони до 7
-
Вітаю👋 Я шукаю співробітників для нашої команди Чим ми займаємось?🤔 Якщо коротко — продаємо рекламу власникам автомобілів які стоять у продажі Кому потрібна наша реклама?🤔 Зазвичай це люди які бажають як найшвидше продати своє авто Ваш заробіток — 50% від продажу. Середня ціна реклами 400грн✅ Все покажу та розкажу🤝 👉🏼Звертайтесь @Maxwire
-
Дівчатка 💕 скоро 8е березня, а це означає що буде ДІВІШНІК 💋 як і останнього разу я запрошую вас до себе! Всі хто за, то пишіть мені в лічку і я вас додам до групи де ми це все обговоримо) Це буде пʼятниця і зустрінемось ми в мене десь на 18.00/18.30. Звичайно після дівішніка до нас приєднаються і хлопці) разом потім можемо десь поїхати потусити або як не захочемо то значить будемо в мене і усьо 💕 якщо буде тепло як зараз, то було б прекрасно піти після того як поїмо, десь біля озера потусити, пофоткатися і трохи випити 💕 я буду рада всім 👑 вечір буде ОХУЄННИМ і це ГАРАНТОВАНО 💕
-
Отримай ліцензію Security Guard та стань частниною нашої великої Security сімʼї. 👮🏽♂️🛡 Мы запрошуєм чоловіків та жінок, з діючим Work Permit до співпраці. Наша компанія гарантує офіційне працевлаштування в кращих охоронних компаніях GTA . Сфера охорони в Онтаріо, одна з не багатьох яка пропонує швидке отримання Permanint Resident. Для консультації українською мовою пишіть нам в Дірект - Ontario Security License (www.instagram.com/ontarioguardtraining?igsh=andsZGFlYzBoanQ4)📩
-
Привіт 🫶🏻 Я майстер 3 🇺🇦, виконую перманентний макіяж губ, брів та міжвійкового простору, ламінування вій, брів, пофарбування та корекцію воском або пінцетом.💋 Запрошую вас до себе щоб підкреслити свою природню красу, та менше часу витрачати зранку та виглядати шикарно🤫 Дарую знижку 15% на перманентний макіяж 🎁❣️ Локація ° Mississauga or Etobicoke Роботи можна переглянути в інстаграм сторінці @romanivna27❤️
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Всім доброго дня! Якщо Ви в пошуках репетитора з математики, української мови, англійської, підготовки до НМТ - пишіть в особисті повідомлення! Пробний урок - безкоштовний!
-
Я знаю только тайский салон
-
Привіт . Шукаю масажиста в North York або неподалік який працює з бенефітами.