Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер

Українська спільнота Ванкувер

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
2.8k Posts 689 Posters 6.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Іван Кач
    wrote on last edited by
    Усім, хто втомився від пошуків роботи, пропоную написати мені для отримання гарної онлайн-пропозиції. Тільки для дорослих, нічого сумнівного. Пишіть у приватні повідомлення, бажаю гарного вечора!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6625662930T Offline
    t6625662930T Offline
    Evgenii
    wrote on last edited by
    Всем привет Кого интересует билеты на концерт Hans Zimmer Live Ванкувер , 6 октября Есть 4 билета,отдам недорого
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Євген
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Сьогодні хочу запропонувати чудову онлайн-вакансію для тих, хто вже давно шукає роботу. Нічого підозрілого: не офіси, не схеми, не бр@чка. Вік від 18 років.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia Dañko
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Хто може підказати де знаходяться парковки для Трейлерів у Ванкувері. Скільки коштуює місце для паркування. Щоб коштували недорого. щоб там були послуги світла води та каналізація. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Сьогодні з'явилася нова онлайн-вакансія. Якщо цікавить, пишіть мені! Вимоги: вік від 18 років, легальна зайнятість, смартфон обов'язковий.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantin Nutrition and Fitness
    wrote on last edited by
    Привіт 😊 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Допоможу вам: - Схуднути без шкоди для здоров'я - Позбутися живота і боків 💪 - Створити красиву осанку та ягодиці 🍑 - Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Davis
    wrote on last edited by
    НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 750$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1500 Робота з дому години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомленняI’m
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlasova Olya
    wrote on last edited by
    Увага всім, хто зараз шукає роботу! Пропоную легальну онлайн-зайнятість для дорослих, що підходить багатьом. Не пропустіть свій шанс знайти роботу, яка відповідає вашим вимогам. На все добре!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Сьогодні з'явилася нова онлайн-вакансія. Якщо цікавить, пишіть мені! Вимоги: вік від 18 років, легальна зайнятість, смартфон обов'язковий.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    🤩🤩🤩🤩🤩❗ 9️⃣0️⃣🔤4️⃣5️⃣0️⃣💵 в cyтки 🔴Tpeбyютcя взpocлыe, aдeквaтныe люди 🔴HE нapкo/cкaм/интим и пpoчий мycop 🔴C нac вce инcтpyмeнты и знaния в тeмe 🔴Бoльшe yдeлитe вpeмeни - бoльшe выpyчкa 🔴Плюcoм бyдeт, ecли Bы тpyдoycтpoeны, т.к. цeним тpyдoвyю этикy! 💬 Oбpaщaйтecь: @heorhokxx
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    🤩🤩🤩🤩🤩❗ 9️⃣0️⃣🔤4️⃣5️⃣0️⃣💵 в cyтки 🔴Tpeбyютcя взpocлыe, aдeквaтныe люди 🔴HE нapкo/cкaм/интим и пpoчий мycop 🔴C нac вce инcтpyмeнты и знaния в тeмe 🔴Бoльшe yдeлитe вpeмeни - бoльшe выpyчкa 🔴Плюcoм бyдeт, ecли Bы тpyдoycтpoeны, т.к. цeним тpyдoвyю этикy! 💬 Oбpaщaйтecь: @heorhokxx
    1 Reply Last reply
    0
  • t2040435653T Offline
    t2040435653T Offline
    English Dojo
    wrote on last edited by
    Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах.  Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година -  30 USD 1 година ( ГРУППА 3-4 студента) - 10 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlasova Olya
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Сьогодні хочу запропонувати чудову онлайн-вакансію для тих, хто вже давно шукає роботу. Нічого підозрілого: не офіси, не схеми, не бр@чка. Вік від 18 років.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    ⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️ ⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️ ⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️ 💟💟💟 💟💟💟💟💟 Плюcoм 6yдem, ecлu вы mpyдoycmpoeны u uщeme дoп. дoxoд Бoльшe вpeмeнu yдeлume - 6oльшe пpoфum! C нac знaнuя и uнcтpyмeнmы 6️⃣0️⃣—5️⃣0️⃣0️⃣💵🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️ 💬3a пoдpoбнocтями oбpaщaйтecь к @berstejn01
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    ⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️ ⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️ ⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️ 💟💟💟 💟💟💟💟💟 Плюcoм 6yдem, ecлu вы mpyдoycmpoeны u uщeme дoп. дoxoд Бoльшe вpeмeнu yдeлume - 6oльшe пpoфum! C нac знaнuя и uнcтpyмeнmы 6️⃣0️⃣—5️⃣0️⃣0️⃣💵🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️ 💬3a пoдpoбнocтями oбpaщaйтecь к @berstejn01
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantin Nutrition and Fitness
    wrote on last edited by
    Привіт 😊 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Допоможу вам: - Схуднути без шкоди для здоров'я - Позбутися живота і боків 💪 - Створити красиву осанку та ягодиці 🍑 - Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    НДС
    wrote on last edited by
    «Зелёный» вычет НДС за 3 кв. ⚙️ Прозрачность сделок и подтверждение через АСК-НДС 2. Рассрочка и 100% гарантия на услуги. @korleNDS 🔗 Откройте сейчас! «Корлеоне» — ваш проводник в мире налоговой оптимизации. Узнайте больше на нашем YouTube канале."
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    НДС
    wrote on last edited by
    «Зелёный» вычет НДС за 3 кв. ⚙️ Прозрачность сделок и подтверждение через АСК-НДС 2. Рассрочка и 100% гарантия на услуги. @korleNDS 🔗 Откройте сейчас! «Корлеоне» — ваш проводник в мире налоговой оптимизации. Узнайте больше на нашем YouTube канале."
    1 Reply Last reply
    0
  • t5593958348T Offline
    t5593958348T Offline
    Oleh Pylypak
    wrote on last edited by
    Привіт усім! 🌴🌞 Радий поділитися новиною: ми розширюємо нашу українську спільноту і відкриваємо нову групу у Флориді! 🇺🇦🌎 Якщо ви живете або плануєте переїхати до Флориди, приєднуйтесь до нас, щоб підтримувати зв’язок з українською громадою, ділитися новинами, порадами та допомагати один одному. Приєднуйтесь до нас у Флориді – будемо разом! 🌐 t.me/UA_Florida
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Davis
    wrote on last edited by
    НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 750$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1500 Робота з дому години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags