Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер

Українська спільнота Ванкувер

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
2.8k Posts 689 Posters 6.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    НДС
    wrote on last edited by
    t.me/+6k6gzTKp2pMxYWRi
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    НДС
    wrote on last edited by
    t.me/+6k6gzTKp2pMxYWRi
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    НДС
    wrote on last edited by
    t.me/+6k6gzTKp2pMxYWRi
    1 Reply Last reply
    0
  • t2040435653T Offline
    t2040435653T Offline
    English Dojo
    wrote on last edited by
    Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +6 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах.  Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година -  30 USD 1 година ( ГРУППА 3-4 студента) - 10 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mali P
    wrote on last edited by
    Організація Impact North Shore проводить серію інформаційних заходів про вищу освіту для українців з представниками місцевих вищих навчальних закладів. Зустрічі проходитимуть онлайн в Zoom українською мовою або з перекладом на українську.   17 жовтня о 18:00 - Langara College, BCIT 21 жовтня о 18:00 - Vancouver Community College 5 листопада о 18:00 - University of British Columbia Дати ще узгоджуються - Simon Fraser University, Capilano University.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасия Овчинникова
    wrote on last edited by
    Доброї доби! Є пропозиція для тих, хто хоче знайти собі онлайн-роботу. Графік: собі підбираєте самі Умови: від 18 років та мати смартфон Пишіть мені в особисті повідомлення, всього доброго!)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantin Nutrition and Fitness
    wrote on last edited by
    Привіт 😊 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Допоможу вам: - Схуднути без шкоди для здоров'я - Позбутися живота і боків 💪 - Створити красиву осанку та ягодиці 🍑 - Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁
    1 Reply Last reply
    0
  • t675614771T Offline
    t675614771T Offline
    Илья
    wrote on last edited by
    Привет , нужны 10 людей . Онлайн работа , работать можно с любой точки мира , заработок завист от вашего старания и возможностей . Критерии : совершеннолетние , уметь пользоваться телефонном и стартовый капитал. Прошу писать только заинтересованным людям Подробности - лс !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Запрошую дорослих і дітей на заняття з англійської 🇺🇸 і польської 🇵🇱 мов -Уроки проходять онлайн -Гнучкий графік -Комплексне вивчення мови Звертайтесь в особисті повідомлення за детальною інформацією 🙌🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wrote on last edited by
    Привіт 😊 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Допоможу вам: - Схуднути без шкоди для здоров'я - Позбутися живота і боків 💪 - Створити красиву осанку та ягодиці 🍑 - Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    НДС
    wrote on last edited by
    t.me/+w_q0_0BLjNoyZjYy
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    НДС
    wrote on last edited by
    t.me/+w_q0_0BLjNoyZjYy
    1 Reply Last reply
    0
  • t445061738T Offline
    t445061738T Offline
    M B
    wrote on last edited by
    Дощ дощем но на провінційні вибори сходив в King George Sec School і свій голос відав.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    София Галкина
    wrote on last edited by
    Привіт усім! Пропоную вам можливість підробітку. Гарантую стабільний заробіток. Вимоги: - Трохи вільного часу щодня - Доступ до інтернету - Бажання навчитися новому - Від 18 років Ми забезпечимо: - Навчання - Кваліфіковану підтримку протягом роботи І найголовніше, ми не потребуємо ваших паролів чи доступу до ваших даних! Звертайтеся, відповім на всі запитання!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t445061738T Offline
    t445061738T Offline
    M B
    wrote on last edited by
    Party Electoral Districts Leading Total Votes BC Green Party 2 166,863 8.19 % BC NDP 46 908,944 44.60 % Conservative Party 45 887,909 43.57
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mikhail
    wrote on last edited by
    😀😀😀😀😀😀😀😀😀 ⚡⚡😉😉☺️😋😄⚡⚡ 🔤🔤🔤🔤🔤 🔴🔴🔴🟠🟠🔴🔴🔴 👾👾👾👾👾👾 🔞 💗💗💗💗💗💗💗💗 💲8️⃣0️⃣—1️⃣2️⃣0️⃣💲 ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️ 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 🤩🤩🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 💙 @dmtr_iv09
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t1299488200T Offline
    t1299488200T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Добрий вечір Хто знає чи приймають ще заявки на виїзне обслуговування цими вихідними у Ванкувері?
    1 Reply Last reply
    0
  • t445061738T Offline
    t445061738T Offline
    M B
    wrote on last edited by
    Заявки відносно якого питання
    1 Reply Last reply
    0
  • t2040435653T Offline
    t2040435653T Offline
    English Dojo
    wrote on last edited by
    Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +6 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах.  Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година -  30 USD 1 година ( ГРУППА 3-4 студента) - 10 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags