Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер

Українська спільнота Ванкувер

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
2.8k Posts 689 Posters 6.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t783511135T Offline
    t783511135T Offline
    Масюк Віка
    wrote on last edited by
    В Ванкувері?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5593958348T Offline
    t5593958348T Offline
    Oleh Pylypak
    wrote on last edited by
    Друзі, всім привіт. Якщо хтось шукає роботу На фабрику, що займається виготовленням меблів, потрібні робітники з досвідом. Робота передбачає роботу на пилах та станках. Заробітна плата на початковому етапі складає $25 за годину. Контактна інформація: телефон - 6047620724.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5593958348T Offline
    t5593958348T Offline
    Oleh Pylypak
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Якщо вам потрібна допомога з якоюсь роботою, напишіть у цю групу. Я закріплю це повідомлення, щоб кожен міг побачити і знати, кому та в якому напрямку потрібна допомога.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5593958348T Offline
    t5593958348T Offline
    Oleh Pylypak
    wrote on last edited by
    Увага всі українці які вже в Калгарі!!! Прекрасна новина! Та Анонс! Втомились від рутини? Хочеться відпочити? Давно не відривались і не відчували свободу в середовищі серед СВОЇХ? Ми підготували для вас класний захід та ще й з безкоштовними подарунками! 🇺🇦Благодійна вечірка! Тусовка з сучасною українською музикою, можна буде відірватись на повну, з нас прекрасна атмосфера де нарешті можна відчути себе серед СВОЇХ , а весь прибуток від квитків піде на підтримку ЗСУ! Відпочиваємо, але працюємо на економічному фронті та підтримуємо військових. Квитки тут: www.eventbrite.ca/e/ukrainian-party-in-calgary-tickets-681784233997 ВАЖЛИВИЙ ЕКСКЛЮЗИВ! Для всіх учасників группи які додадуть двох своїх друзів тільки з Калгарі в наш чат для спілкування і допомоги один одному, ми розіграємо БЕЗКОШТОВНІ КВИТКИ ДЛЯ ВХОДУ НА ЦЕЙ ПРЕКРАСНИЙ ЗАХІД. 4 ри найактивніших отримають гарантовані квитки. 4 ри квитки ми розіграємо серед всіх хто взяв участь рандомно. Умови прості, розшарь пост другу, додай двох друзів в чат та став лайки під пост!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Навіщо так реагувати? Ви , та автор запиту, можете прямо зараз зайти на сайти та перевірити хто з нас прав. Можливо у Вас якісь особливий AIRBNB? Чи можливо Ви важаєте за допустиму опцію шелтер для наркоманів. У кожного своє розуміння прийнятного рівня житла
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алла
    wrote on last edited by
    Ви собі що хочете тей фантазуйте. Я сказала зі свого досвіду, а не щоб вам щось доказувати, мені геть байдуже ваш сарказм...але може якісь людині , яка потребує цього, стане в нагоді. Хорошого дня!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6106135108T Offline
    t6106135108T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    Доброго дня , хто хоче отримати 50$ за моїм реферальним посиланням на закупи , пишіть дам вам посилання .
    1 Reply Last reply
    0
  • t797965647T Offline
    t797965647T Offline
    Olga Andrushkevych
    wrote on last edited by
    Тоді ще таке питання, а є тут люди , які працюють в Ванкувері, а живут біля нього?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Під Ванкувером ми розуміємо GVA, тобто сам Ванкувер та прилеглі міста. ( N. Vancouver, Richmond, Barnaby, NWesrminster, Surrey, Cokvitlam , Port Moody, Langley. більш -менш сполучення налагоджене. Кататись з більш віддаленних місць то вже буде дорого та довго, зранку величезні пробки. Є ще опція з електричкоюз Maple reach , та це вже складніше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Привіт всім дорогі українці🤗 Моє їм я Катерина, хотіла запитати, де та як можна знайти житло на перший час у Ванкувері, планую прилетіти на початку вересня . Буду вдячна за будьяку інформацію. Всім світла, миру та добра🙌🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Скажіть будласка, яким саме чином , де , як і коли можна відкрити рахунок в банку та який банк порадите 🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Скажіть будласка які саме умови міграційної програми саме у BC та чим вона відрізняється від інших регіонів,😳де можна ознайомитися з цією інформацією🤔 Підкажіть будласка , буду дуже вдячна 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri
    wrote on last edited by
    Найскладніша
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Рахунко в банку відкриєте, коли вже будете на місті. Процедура не складна. Великої різниці між банками я не бачу. Я вже восьмий рік маю рахунок в RBC. До сервісу та зручності «Приватбанка» їм тут всім дуже далеко, та все нербхідне в плані банківського сервісу, я отримую. Відносно програм. Тут не дають викладати посилання. Зараз спробую кинути Вам у приватні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергій Гаврілов
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Шукаю роботу. Живу в New Westerminster.Англійська слабка.  Вмію заварювати, використовувати електро і ручний інструмент. Руками вмію робити майже все. Швидко вчусь новому.  Може хтось порекомендує де візьмуть з слабкою англійською.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5926309151T Offline
    t5926309151T Offline
    Andriy IvAS
    wrote on last edited by
    Доброго дня,шукаю хто може взяти на підселення в Mississauga,за едекватну ціну. Охайний ,більшість часу на роботі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1367474913T Offline
    t1367474913T Offline
    roman antonushun
    wrote on last edited by
    Creylist
    1 Reply Last reply
    0
  • t1367474913T Offline
    t1367474913T Offline
    roman antonushun
    wrote on last edited by
    Там багато веріантів є
    1 Reply Last reply
    0
  • t467646480T Offline
    t467646480T Offline
    Nika🍓
    wrote on last edited by
    Доброго дня,хтось може допомогти з тимчасовою роботою на серпень в Ванкувері? Буду вдячна за любу пропозицію
    1 Reply Last reply
    0
  • t564494228T Offline
    t564494228T Offline
    Маріна Козак
    wrote on last edited by
    Оголошення для батьків! 👉Вашій дитині від 7 до 17років і вона постійно грає ігри чи переглядає відео? Не знає чим зайнятися в вільний час? Направте улюблене заняття дитини у правильне русло! ✍️Запишіть її до нас на курси з програмування!!! У нас багато переваг👇 - Великий вибір курсів для дітей різного віку - Час підбираємо зручний саме для вас - Навчання захоплююче та цікаве - Викладачі з великим досвідом та індивідуальним підходом. По закінченні занять учні отримують сертифікат! Напишіть мені📲 та забирайте своє перше БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ в подарунок!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags