Українська спільнота Ванкувер
-
Є робота прибиральником в Спа - готелі.В бухні.Рядом зупинки транспорта.Повний робочий день 8 годин ,5 днів в тиждень.21$ за годину.Багато хлопців працює там і дівчат.Робота супер,в теплі,в красоті.Колектив чудовий.В ресторані знижка 50% на все.Обідати можна в ресторані з відпочивальниками.Каяки безкоштовно.Кава,чай та охолоджування напої скільки хочешь.
-
Житло є,дівчина з'їзжає ! 10-15вересня.4 поверх.Дом новий.1 спальня.,кухня,туалет. Велика квартира.Балкону не має.1400.Але дуже класне місце Sidney- це курортне містечко.Таких цін не має.Вона тут жила вже 4 роки.Твоєї зарплаты вистачить.
-
🚨 Важливе повідомлення: Зникла особа 🚨 Шановна спільното, Ми отримали запит від поліції Airdrie щодо зниклої особи. Ваша допомога є надзвичайною важливістю, щоб допомогти знайти цю людину. Прохання розповсюдити цю інформацію якомога ширше. Якщо у вас є будь-яка інформація, яка може допомогти в локації цієї зниклої особи, будь ласка, звертайтеся за телефонним номером, вказаним на фото. Дякуємо за вашу увагу та співпрацю!
-
Добрий вечір, шукаю зазделегідь квартиру,кімнату в Ванкувері через Facebook Marketplace, намагаюсь відправити смс власникам котрі здають, але нічого не виходить, пише що не можу відправити смс. Хтось вже стикався з такою проблемою? Може справа в настройках? не розумію. Допоможіть будь ласка
-
спробуйте змінити вашу локацію в фейсбуці
-
Друзі, всім привіт! Прошу підтримати ютуб-канал, TARAN | Anhelina Taran. youtube.com/@taran1407 Ангеліна Таран - українська, талановита теле- та радіоведуча, яка зараз також проживає в Канаді. Вона є офіційним кореспондентом Українського Конгресу міста Калгарі та створює репортажі і новини для української TV програми "Контакт" у Торонто. Мета каналу: підтримувати українців і допомагати їм адаптуватися у нових реаліях. Тут ви зможете знайти інтерв’ю зі зірками, поради та перевірену інформацію для українців, отримати заряд позитиву та якісний український контент.
-
Заздалегідь - це ще не знаходячись в Канаді і не маючі роботи?! То дуже малоймовірно. Якщоб з цього вийшло щось , я би дуже здивувався. Житла не хватає, бажаючих багато. Орендодавця цікавлять люди з кредитною історією, референсами, грошима на рахунку і головне (!) з роботою, яка дозволяє за житло сплачувати. Я к ми свого часу стикались з пошуком житла, орендодавці реально дзвонили на роботу і мені і дружині та все перевіряли.
-
Звістно, треба намагатись, гірше від того не буде. Дива іноді справді трапляються. Та, як виходить, теж не треба переживати. Це більш ніж закономірно. Ви обрали для старту найдорожче місто Канади, де зарплати сильно не відповідають вартості життя. Тут знайти пристойне житло - тяжко всім, новоприбулим особливо
-
Я особисто нікому не раджу починато свій шлях у Канаді саме з Ванкуверу. Це буде дуже важкий старт а шанси потім отримати PR та залишитись вкрай низькі. Еміграційна програма ВС дійсно важка, конкуренція висока. Але це Ваше життя і Ви можете розпоряджатись з ним , як важаєте за потрібним. Адже за всі можливі помилки, платити доведеться особисто. У будь якому разі, бажаю успіху!
-
Ми шукали через маркетплейс, але коли були уже в Канаді .
-
👉Індивідуальні заняття з англійської ОНЛАЙН ▶Телеграм +380950325772
-
Добрий ранок , де в Ванкувері знаходяться волонтерські організації для українців. Дякую
-
Де можна поміняти хелс карту (прилетіли з іншої провінції)
-
онлайн
-
Ответила
-
Яка вартість?