Українська спільнота Ванкувер
-
Hromada Live Entertainment проводить найбільші і єдині сучасні українські суспільно-розважальні заходи у Ванкувері, де українці знайомляться, проводять разом час, і відповідально відпочивають, роблячи пожертви для українського війська. А на цей раз ми отримали змогу зробити захід в топовому місці Ванкувера. Дуже прикро, що «українська спільнота» видаляє українські суспільні заходи, не тільки не підтримуючи, а і ставлячи палки в колеса розвитку цієї самої спільноти.
-
Ви мене не інформували
-
Ви мені не писали в особисті, я нічого не знаю про ваш івент. Ідея спільноти в тому, щоб допомагати без особистої користі для себе, а для спільної. Часто, коли питають, чи можна розмістити рекламу, я прошу, щоб надавали знижку для наших людей, щоб це працювало взаємно. Тому видаляю необговорені пости, рекламу.
-
Варто подивитись на ціни за квитки, а також на ціни на шоти в клубі (у нас є пост про happy hour shots в інстаграмі), щоб зрозуміти масштаби особистої користі і спільної. Ви не вникаєте в суть питання, і видаляєте бо з вами не обговорили. Ось тут і наявна особиста користь і его, замість суспільної користі. Менше суспільної користі — більше контролю. Суспільна користь — це коли суспільство розвивається, і задоволене. А якщо ви маєте на увазі продаж квитків як особисту користь — покажіть приклад. Зробіть подібний захід в топовому клубі, з купою людей в роботі над ним, і зробіть його безкоштовним. Я обовʼязково прийду, і навіть приведу друзів
-
В той клуб вхід наче завжди платний Не тільки на цей івент) Так що я не думаю, що організатори на цьому щось зароблять 😅
-
Я роблю заходи, тільки я в Калгарі. Тому, у мене достатньо інформації на цю тему. У мене, перед вами обов’язків немає щоб рекламувати, потрібно спочатку комунікцватися, далі будувати критику. Ви зробили наоборот.
-
Вчора Санта дзвонив🎅🏻, щось почав казати, що дуже хоче привітатися з кожною дитинкою на святі, спитати як справи і фоточку собі на памʼять зробити. Каже, що враховуючи вік, то потягне лише невеличку компанію діточок десь приблизно 100 красунчиків і красунечок. І ще додав щось типу Хо-хо-хо! 🎄 Тому дитячих квиточкив лише 100. Чверть з них вже й придбано. 🥰 Кількість дорослих не обмежуємо))) Тож 10 грудня, кінотеатр Ріо (1660 E Broadway, Vancouver) о 1 p.m. всіх чекаємо на свято, кіно і смаколики. riotheatretickets.ca/events/28504-christmas-fairytale-presented-by-ukraine-harmony-foundation
-
Бажаєте знайти перспективну роботу в Канаді?🇨🇦 Ми допоможемо уникнути типових помилок під час працевлаштування, створивши професійні Резюме та Сover Letter. Гарний результат гарантовано! В честь Black Friday знижка на послугу 40%, встигніть замовити канадське резюме за $29 замість$49 до 30 листопада!🍁 ✅ Допоможемо визначити Ваші сильні сторони ✅ Напишемо резюме та Сover Letter за 48 годин ✅ Оплата після виконання роботи, тому Ви нічим не ризикуєте ✅ Більше 800 задоволених клієнтів
-
Привіт красуні 👋🌹 Потрібні моделі для фото та відео контенту ✨ Ламінування та фарбування брів 🌸 Все що потрібно від тебе це гарний настрій та оплата матеріалів 😊 З мене гарний сервіс та шикарні брівки👌 Всі деталі в дірект 🙌 📍 Vancouver BC instagram.com/nazarevych_brows?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 
-
Дякую :) Та якщо хтось буде в Калгарі, можете написати мені, я дам вам безкоштовний квиток на вечірку)
-
Могу посоветовать
-
Только украиноговорящего ищите. Чего же так переобуваться. Русские- это враги.
-
Лишилось лише 25 дитячих квиточкив, тож поспішайте! 💛 Марафон різдвяних подій, прикрашає наш суперріздвяний, добрий дитячий фільм. Дорослим теж можна подивитись, але лише тим, хто був слухняним. Це вже після зустрічі з Сантою, після дивування фокусам, після отримання своїх кульок і солодких подарунків, з гарним веселим малюнком на лиці, після танців під яликою, ми сядемо, і подивимось ще одну затишну, чарівну, милу дитячу казку. І мабуть, приємно знати, що частина прибутку від заходу буде направлено для придбання подарунків дітям, які тимчасово втратили свій дім на окупованих територіях. КОЛИ? 10 грудня, кінотеатр Ріо (1660 E Broadway, Vancouver) о 1 p.m. всіх чекаємо на свято, кіно і подарунки. Квиточки: riotheatretickets.ca/events/28504-christmas-fairytale-presented-by-ukraine-harmony-foundation