Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер

Українська спільнота Ванкувер

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
2.8k Posts 689 Posters 6.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5593958348T Offline
    t5593958348T Offline
    Oleh Pylypak
    wrote on last edited by
    Вітання! Давайте разом розпочнемо суботу з чудовою музикою від нашого Checkpoint артиста Tianarie! SOUNDCLOUD.COM🎶 Epatage – це не просто подкаст, це звукова історія вашого вечора. Від м'яких мелодій до потужних басів кожна нота створена, щоб вас зачаровувати і піднімати настрій. Пориньте у світ гармонії та ритму з унікальним музичним подкастом у стилі Progressive House.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Всім привіт! У мого чоловіка на роботі є вакансії з обслуговування та ремонту обладнання. Кому цікаво, пишіть у пп. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1299488200T Offline
    t1299488200T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Добрий день Можливо в когось була подібна ситуація. Втратили стаді перміт дитини. Наче скрізь землю провалився. 10 числа вилітаємо в Канаду. Вже не вперше. Попередньо отримували перміт в аеропорту. Є фото з номерами документу. Чи пропустять нас? 😥
    1 Reply Last reply
    0
  • t776517203T Offline
    t776517203T Offline
    Алена
    wrote on last edited by
    Добрый день скажите пожалуйста кто брал авиабилеты Нидерланды -Канада посоветуйте сайты пожалуйста, спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Посмотрите авиакомпанию klm
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ну так тут опцій не багато. Амстердам це KLM. Вісім з половиною годин до Ванкувера. Справді класна компанія з гарним сервісом. Правда не дешева
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Я цією компанією за 850 usd з Варшави до Ванкувера дістався.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Нам вийшло 1350CAD Ванкувер- Амстердам і назад в Ванкувер
    1 Reply Last reply
    0
  • t1367474913T Offline
    t1367474913T Offline
    roman antonushun
    wrote on last edited by
    Можливо хто знає якісь чай або таблетки від Посттравматичний стресовий розлад
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександра 👩🏼‍💻
    wrote on last edited by
    Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Мене звати - Олександра Я організовую безкоштовний ОНЛАЙН майстер-клас з компʼютерного дизайну,програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років.☺️ Буду вдячною, якщо ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі а, не в перегляд Тік ток, ютуб, або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання(Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, ✅🐍 Python, C# Unity, WEB-розробка -(JS, HTML, CSS), 👾 Java На майстер-класах вивчаємо: Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого❤️ ✍️Для запису ставте тут "+", або пишіть мені у приват. Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 10.03
    1 Reply Last reply
    0
  • t1367474913T Offline
    t1367474913T Offline
    roman antonushun
    wrote on last edited by
    Ясно дякою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Тут нічого дієвого без рецепта не придбати. Треба тільки через лікаря
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталья Багачова
    wrote on last edited by
    Можно ссилку)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    www.klm.ca/?gclid=CjwKCAiAopuvBhBCEiwAm8jaMS_ZXb4HqEHgjPEGwjMDjCfeYb9n7_-Rfq-chbAQ0_DTxCzKKWKh7hoCofYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
    1 Reply Last reply
    0
  • t1412238111T Offline
    t1412238111T Offline
    Ira
    wrote on last edited by
    Добрий день! А дітям ,9 років як зконтролювати зір і зуби?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1891686452T Offline
    t1891686452T Offline
    Iren
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Підкажіть будь ласка контакти водія ( потрібно перевести два матраци. Дякую за інформацію!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5140434809T Offline
    t5140434809T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    ‼️ТІЛЬКИ ЗАРАЗ ЗНИЖКА -15% на всі послуги‼️(у прайсі ціни без знижки) Локація📍метро Burquitlam Мій інстаграм: www.instagram.com/julia_nails_van?igsh=MTZ1OHNmZ3VlbXM4cA%3D%3D&utm_source=qr На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 #манікюр #педикюр #нарощування
    1 Reply Last reply
    0
  • t6864153117T Offline
    t6864153117T Offline
    Тетяна YCS
    wrote on last edited by
    Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Я , Таня, займаюсь організацією безкоштовного онлайн майстер-класу з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років.☺️ Буду вдячною, якщо ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію  дітей в корисне хоббі а, не в перегляд Тік ток, ютуб, або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання(Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, ✅🐍 Python, C# Unity, WEB-розробка -(JS, HTML, CSS), 👾 Java На майстер-класі розглянемо: Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого❤️ ✍️Для запису ставте тут "+", або пишіть мені у приват. Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 15.03
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Друзі! Зустрічайте найкрутіший фільм цієї весни, який не можливо пропустити! 🎬😍 Тож, дорогі українці Ванкуверу, ви готові до нового кіно? 🎥🎞️ За мотивами однойменної автобіографічної повісті Кузьми Скрябіна. Фільм «Я, Побєда і Берлін» - легенда про легенду. 15 каверів від 15 сучасних виконавців, гумор Кузьми та вайб 90-их. 🎶🎸🎤 Rio Theatre Субота, 16 березня Двері - 14:00 Початок фільму о 15:00 Як завжди під час фільму збираємо на ЗСУ! Цього разу об‘являємо великий збір на квадроцикл для евакуації поранених для 92 ОШБр🇺🇦 Побачимось на показі! 🎬🍿 КВИТКИ riotheatretickets.ca/events/29421-rocky-road-to-berlin
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    Хтось знає, чи буде ще показ кіно 'Я, Побєда і Берлін? Сьогодні не змогли, а дуже би хотілося подивитися
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags