Українська спільнота Ванкувер
-
Всім привіт! В нас у будинку звільнилася спальня + власна ванна кімната. Будинок двоповерховий, новий. На першому поверсі кухня + вітальня, на другому - три спальні. Живуть украінці - студент і пара. В будинку є вся побутова техніка, посудомийна машина, пралка і сушарка. Є місце для парковки, невеличкий двір та гриль. Територіально East Van, Norquay Park. Спокійний район, магазини, спортзал та транспорт поруч. Шукаємо одну працюючу людину. Вартість 1300. Пишіть у приватні.
-
Наразі ні, проте буде створено місце для реклами, і тоді це стане можливим.☺️
-
НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 700$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1400 Працювати вдома години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
-
+1 (236) 234-4663 try to call them. But nobody work on Sunday
-
A good day. We are looking for an apartment with: kitchen and bathroom. We are two people, we come from Ukraine: father and daughter. Father works. We are free from bad habits. We have no animals. Will your apartment be available in June? We do not know English, please write. Please specify the price and location. We are looking no further than 10-15 km from the center of Vancouver. We can pay up to $1,300 - so that the price includes utilities. To be able to pay for the apartment only by card using another method No. I can see the apartment today - Sunday. Because on Monday my dad is working and we won't be able to visit him. thank you
-
Привіт. Якщо у вас сума невелика (скажімо до 2000), то можна пересилати кошти через прив’язку картки моно до гугл пей і поповнення таки чином wise. Якщо сума велика (за квартиру чи авто), то є компанії-посередники, які займаються такими переказами офіційно. Гроші падають на ваш рахунок з усіма документами підтверджуючими. Можете написати в особисті, скину контакти таких компаній
-
Це все просто слова.Там треба пів конституції змінити,щоб таке зробити.Це чергова обіцянка для Реднеків!
-
Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів. Завтра, 18 травня, набуває чинності оновлений Закон про мобілізацію. Що це означає? Відзавтра всі військовозобов'язані віком 18-60 років протягом 60 днів — до 16 липня включно, повинні оновити свої облікові дані: мобільний телефон, фактичне місце проживання та e-mail (за наявності). Під час оновлення даних направлення на ВЛК видаватися не буде. Таке направлення може бути виписане у разі потреби згодом. Оновити дані можна будь-яким із наступних зручних для вас способів. Онлайн - через застосунок Резерв+. Він буде доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market з 18 травня. Резерв+ надає можливість оперативного оновлення даних та доступу до інформації у реєстрі Оберіг. Це зручний спосіб виконання обов’язкової процедури оновлення особистих даних. Після оновлення даних у застосунку ви зможете побачити інформацію з реєстру Оберіг щодо себе. Також оновити дані можна офлайн у Територіальних центрах комплектування або Центрах надання адміністративних послуг, які діють по всій країні. Якщо ви будете оновлювати дані через ТЦК, окрім самого витягу з реєстру, ви також отримаєте відповідну відмітку у військовий квиток. З 18 червня у застосунку Резерв+ також з'явиться QR-код, відсканувавши який відповідні представники влади зможуть миттєво отримати інформацію про ваш статус як військовозобовʼязаного, призовника або резервіста. Як працює застосунок Резерв+ дивіться на нашому ютуб-каналі - youtu.be/vAchBGPwyVo
-
Якщо хтось має ідеї, як перекинути гроші з України в Канаду без банків, буду вдячний за інформацію)
-
Привіт! Я хочу поділитися з вами корисною інформацією. Я знаю сервіс, який допоможе перевести гроші з України в Канаду швидко й зручно. Цей сервіс надає надійність та ефективність у переказах, дозволяючи вам здійснювати грошові перекази без зайвих турбот. Якщо ви зацікавлені, я можу розповісти вам більше про нього в приватних повідомленнях. Просто дайте знати, якщо вам цікаво!