Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер

Українська спільнота Ванкувер

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
2.8k Posts 689 Posters 5.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6885890301T Offline
    t6885890301T Offline
    Вероніка
    wrote on last edited by
    Вітаю👋 Я представник онлайн школи "OsviTech" Хочу запропонувати підкорити світ мов разом із нами! 🌏📚 Ми запрошуємо вас (вашу дитину) на безкоштовні пробні уроки з польської,німецької, чеської,іспанської, французька та англійської мови🇬🇧 Для деталей напишіть в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • t1331880535T Offline
    t1331880535T Offline
    Светлана Рубцова
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля💻 Замечательный и интересный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление. В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, увлекательные задания, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите в лс, кому отправить ссылку🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t6605588566T Offline
    t6605588566T Offline
    Лариса Гаврилова
    wrote on last edited by
    Kто знает xopoшие рecтики здеcь? 👀
    1 Reply Last reply
    0
  • t1331880535T Offline
    t1331880535T Offline
    Светлана Рубцова
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля💻 Замечательный и интересный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление. В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, увлекательные задания, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите в лс, кому отправить ссылку🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t6885890301T Offline
    t6885890301T Offline
    Вероніка
    wrote on last edited by
    😊Всім доброго дня!😊 Дорослі та їхні діти! Бажаєте вільно почуватись за кордоном і спілкуватись новою мовою, як рідною? Тоді Вам до нас! 😉 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської, німецької, французької , польської , іспанської та чеської мови - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!👍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Гріша
    wrote on last edited by
    Вітаю! У мене є пропозиція для вас! Не складний підробіток, який не займатиме багато вашого часу. Сотень тисяч доларів не обіцяю, але зі старта стабільний дохід гарантую. -Ніяких специфічних знань не потрібно. -У день зовсім небагато часу потрібно приділяти справі -Робота віддаленого формату. -Достатньо буде наявності телефону. Уважно! Все легально, але тільки від 18 років. Пишіть мені в особисті повідомлення в будь-який час!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6605588566T Offline
    t6605588566T Offline
    Лариса Гаврилова
    wrote on last edited by
    Kтo знaeт хoрoшие реcтики здеcь? 👀
    1 Reply Last reply
    0
  • t6885890301T Offline
    t6885890301T Offline
    Вероніка
    wrote on last edited by
    Вітаю👋 Я представник онлайн школи "OsviTech" Хочу запропонувати підкорити світ мов разом із нами! 🌏📚 Ми запрошуємо вас (вашу дитину) на безкоштовні пробні уроки з польської,німецької, чеської,іспанської, французька та англійської мови🇬🇧 Для деталей напишіть в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • t1624726883T Offline
    t1624726883T Offline
    Halyna
    wrote on last edited by
    Hi there!👋 Я репетитор англійської мови👩‍🏫 На даний момент в мене йде набір на індивідуальні заняття. • Заняття проходять на платформі Zoom • Індивідуальний підхід, враховуючи ваші потреби та рівень володіння мовою. -Використовую сучасні матеріали та автентичні підручники. За детальнішою інформацією звертайтесь в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • t1331880535T Offline
    t1331880535T Offline
    Светлана Рубцова
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Бажаю гарного дня, пропоную написати мені у особисті повідомлення, якщо ви шукаєте роботу, особливо онлайн) Все легально, від 18 років, спробувати може кожний, тому що потрібен лише смартфон, всьому навчаєтесь в теории та на практиці, якщо потрібно - звертайтесь!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6885890301T Offline
    t6885890301T Offline
    Вероніка
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t445061738T Offline
    t445061738T Offline
    M B
    wrote on last edited by
    Якого формату?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6605588566T Offline
    t6605588566T Offline
    Лариса Гаврилова
    wrote on last edited by
    Kто знаeт xoрoшие рecтики здecь? 👀
    1 Reply Last reply
    0
  • t445061738T Offline
    t445061738T Offline
    M B
    wrote on last edited by
    КАНАДСЬКИЙ ДЕНЬ МУЛЬТИКУЛЬТУРНОСТІ Деталі заходу: Місце: особисто, Меморіальний парк миру, Мейпл-Рідж 224,224 St, Maple Ridge British Columbia V2X Дата: 29 червня 2024 (субота) Час проведення фестивалю: 10:00—14:00 Всі бажаючі можуть зібратись о 12:00 для спільної прогулянки та ознайомлення з учасниками фестивалю з супроводом перекладу на українську мову. У
    1 Reply Last reply
    0
  • t445061738T Offline
    t445061738T Offline
    M B
    wrote on last edited by
    організація Ходи з Драконом 2024 року, яка відбудеться цього року 14 липня 2024 року в Lumbermen’s Arch у Стенлі-парку. ( Китайський новий рік)   Дата: 13 липня 2024 року (субота) Час: з 11:00 до 17:00 Адреса: Lumbermans Arch, Stanley Park, Vancouver BC
    1 Reply Last reply
    0
  • t1331880535T Offline
    t1331880535T Offline
    Светлана Рубцова
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t6885890301T Offline
    t6885890301T Offline
    Вероніка
    wrote on last edited by
    😊Всім доброго дня!😊 Дорослі та їхні діти! Бажаєте вільно почуватись за кордоном і спілкуватись новою мовою, як рідною? Тоді Вам до нас! 😉 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської, німецької, французької , польської , іспанської та чеської мови - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!👍
    1 Reply Last reply
    0
  • t7030826279T Offline
    t7030826279T Offline
    Mark Chase (Never DM/PM first)
    wrote on last edited by
    Привіт! хтось бажає працювати, хто може працювати на неповний робочий день Ранкова зміна (10:00-14:00) повний робочий день і неповний робочий день післяобідня зміна (17:00-21:00) Терміново. (Ми навчаємось!!) У нас є робота для вас!! Можна працювати з (понеділок-п'ятниця) або (субота-неділя) оплата -$35-$40 щогодини, будь ласка, надішліть DM, якщо цікаво
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anton
    wrote on last edited by
    Вітаю та бажаю доброго вечора! Я хочу запропонувати вам можливість знайти роботу, особливо для тих, хто шукає дійсно заробіток. Усе абсолютно легально і доступно від 18 років. Спробувати може кожен, адже вам знадобиться лише смартфон. Всі деталі навчання: теорія та практика - будуть надані. Якщо вас цікавить ця можливість, не соромтеся звертатися!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags