Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер

Українська спільнота Ванкувер

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
2.8k Posts 689 Posters 6.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Арман
    wrote on last edited by
    🔥 Тебе 21 год? Чувствуешь, что время идет, а ты все еще не нашел свой путь? Хочешь больше свободы и уверенности? 💸 Время начать действовать и зарабатывать уже сегодня! 💥 Еженедельный доход от $250+, и это только начало. 💼 Сфера: торговля активами на биржах. Если ты готов к новым вызовам и хочешь изменить свою жизнь, то это для тебя! 🚨 Только для тех, кто старше 21! 🚨 Пиши мне прямо сейчас ➡️ @ArsenStorm и присоединяйся к успешным!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Арман
    wrote on last edited by
    🔥 Тебе 21 год? Чувствуешь, что время идет, а ты все еще не нашел свой путь? Хочешь больше свободы и уверенности? 💸 Время начать действовать и зарабатывать уже сегодня! 💥 Еженедельный доход от $250+, и это только начало. 💼 Сфера: торговля активами на биржах. Если ты готов к новым вызовам и хочешь изменить свою жизнь, то это для тебя! 🚨 Только для тех, кто старше 21! 🚨 Пиши мне прямо сейчас ➡️ @ArsenStorm и присоединяйся к успешным!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Арман
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Арман
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Арман
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    М
    wrote on last edited by
    🇺🇸🇨🇦🇬🇧 У нас БЕСПЛАТНЫЕ уроки по Английскому языку, весь курс состоит из 51 урока! ВСЕ уроки - бесплатные!  Лёгкое и простое объяснение! -  www.youtube.com/@Uroki_ANGLIYSKOGO_s_Nulya_/videos
    1 Reply Last reply
    0
  • t7078185171T Offline
    t7078185171T Offline
    Каріна
    wrote on last edited by
    Вітання всім🌸 Мене звати Каріна, я хочу запросити вас на безкоштовний майстер-клас з програмування для дітей та дорослих. У мене є такі напрямки: • Scratch • Minecraft • Roblox • Python • Digital Design • Unity Мета уроку полягає в тому, щоб продемонструвати, що вивчення цих навичок цікаве та доступне, і спрямувати час і енергію на корисне хобі, а не тільки на ігри Чекаю вас на уроці, для запису надішліть мені "+" в дірект. Кількість місць обмежена)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandra
    wrote on last edited by
    Шукаємо четверту людину (нас троє дівчат) у групу для підготовчих занять до CELPIP 10 $ за заняття по пʼятницях у Ванкувері
    1 Reply Last reply
    0
  • t2040435653T Offline
    t2040435653T Offline
    English Dojo
    wrote on last edited by
    Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    Сьогодні о 7:00 вечора збираємося з Українською символікою на Burrard bridge утворюємо Human Live Chain. Приходьте всі і приводьте з собою канадійців!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6215538391T Offline
    t6215538391T Offline
    Ксенія
    wrote on last edited by
    Дорогі батьки ☆ Запрошую ваших дітей віком від 8 до 17 років на творче безкоштовне заняття онлайн з "цифрового малювання". ~ Це чудова можливість для юних художників зануритися у світ творчості та опанувати основи створення цифрових ілюстрацій. Обіцяю, буде цікаво і пізнавально для всіх рівнів – від початківців і для тих, хто вже має досвід! Для запису пишіть "Малювання" в особисті повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mali P
    wrote on last edited by
    Запрошуємо на безкоштовні інформаційні заходи: 1. Орієнтація по шкільній системі Британської Колумбії з фокусом на школи міст north vancouver і west vancouver. Захід проходитиме два рази: 28 серпня о 13:30 в офісі Impact North Shore і 29 серпня о 17:30 онлайн. 2. Сесія з імміграційним консультантом про шляхи отримання ПР, ворк перміти, стаді перміти та інші питання імміграції - 29 серпня в офісі Impact North Shore. Деталі, контакти на постерах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6864153117T Offline
    t6864153117T Offline
    Тетяна YCS
    wrote on last edited by
    Дорогі батьки ☆ Запрошую ваших дітей віком від 8 до 17 років на творче безкоштовне заняття онлайн з "цифрового малювання". ~ Це чудова можливість для юних художників зануритися у світ творчості та опанувати основи створення цифрових ілюстрацій. Обіцяю, буде цікаво і пізнавально для всіх рівнів – від початківців і для тих, хто вже має досвід! Для запису пишіть "Малювання" в особисті повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anderson
    wrote on last edited by
    Наймають зараз! Потрібен персональний помічник РОБОТА В КАНАДІ/США!!! Доступний зараз (неповний робочий день/повний робочий день) Оплата - $35-$40 на годину ($750 на тиждень) Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
    1 Reply Last reply
    0
  • t6215538391T Offline
    t6215538391T Offline
    Ксенія
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Запрошуємо діток 9-15 років на безкоштовний онлайн захід: "Знайомство зі штучним інтелектом"! Діти познайомляться з використанням ШІ для створення зображень, текстів, музики та анімації. Також отримають навички роботи з сучасними технологіями і створять свій перший проєкт. Запис діє до 01.09! Для запису і деталей пишіть в особистих  "Урок"
    1 Reply Last reply
    0
  • t5692194788T Offline
    t5692194788T Offline
    Людмила Mila
    wrote on last edited by
    Screenshot (31 серп. 2024 р. 03:45:52)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5692194788T Offline
    t5692194788T Offline
    Людмила Mila
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Це інформація про безкоштовні заняття з англійської мови, але потрібен попередній запис. Ви можете написати Мігелю англійською через перекладач , та уточнити умови реєстрації.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександр
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, якщо хтось зараз у пошуках якоїсь вакансіЇ, то в мене є гарний варіант, з 18 років, звісно що легально та онлайн, пишіть будь ласка у приватні повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    Будьте обережні! Прийшло мені від подруги Наталі ,ось читаю і мені теж приходило голосувати за малюнок, але віл зовсім іншої Наташі. "Всім привіт. Мій телеграм аккаунт був взламан. І тепер я дізналася що за останні дві неділі дуже поширилися атаки на українські телеграм аккаунти. Можливо це пов'язано з арештом Дурова, можливо співпало. Але подзвонити у підтримку можна тільки на російський номер (що, звичайно, робити не стану). Взламали дуже легко: отримала від знайомої прохання проголосувати за малюнок її дитини на конкурсі і лінк для голосування. Тож хочу попередити: якщо щось таке отримуєте від мене - будь ласка ігноруйте. Також додам що змінилися налаштування у телеграмі і тепер видалити аккаунт неможливо. Тож будьте обережні та почистіть зайві фото документів (якщо щось пересилали навіть декілька років тому). Хай вам щастить!
    1 Reply Last reply
    0
  • t7078185171T Offline
    t7078185171T Offline
    Каріна
    wrote on last edited by
    Hey hey hey✌🏼 Онлайн школа Osvitech набирає учнів на безкоштовний воркшоп з таких напрямків: 🌟Python для тих, хто хоче створити власний додаток 🌟Digital Design для тих, хто хоче поринути у відеомонтаж та фотошоп 🌟Unity для тих, хто хоче стати творцем цікавих проєктів ❗Рекомендований вік: від 17 до 100 років Наша ціль - показати, що на комп'ютері/ планшеті можна створювати щось своє😉 До того ж ми будемо багато жартувати та весело проводити час😃 Пиши нам "+" в приватні повідомлення та записуйся прямо зараз‼️
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags