UACanada_business
-
Я думал об аренде речь 🤔
-
если мы говорим о Торонто
-
Ну тут уже на вкус и цвет. Но в новом доме однокомнатная 700к
-
Какой вообще бюджет таких квартир ?
-
Берет с недавнего времени
-
Безкоштовно
-
Моргіч брокер в Канаді,працює від відсотка який йому оплачує банк,( так що по ідеї він самий би мав оплачувати такого роду консультації😜). Перше питання яке повинні задати чи не бере провінція Онтаріо, ВС, додатковий податок ( плюс 15-20%),на нерухомість при покупці без PR, або громадянства канади.
-
Скільки коштуватиме консультація?
-
Також, чи зберемо ми 20 людей на консультацію моргедж брокера онлайн в середі серпня?
-
Шановне товариство, якщо хтось шукає квартиру в пішій доступності до центру Торонто, у мого ріелтора є варіанти. Гарний будинок з сауною, басейном, залом, зоною барбекю та догфренді. Ціна адекватна для цієї локації, все нове в квартирі, якщо цікаво, пишіть у приватні.
-
Ребята, добрый день! А есть в группе мебельщики, кто изучал рынок в Канаде?
-
Та хз, просто ввел данные повторно и приняло. У меня акк старый еще с 2018 года. Там вроде потом усложнили все сильнее при верификации.
-
Не забувайте прийняти участь у опитуванні сприводу зустрічі в пятницю
-
Я в registry в Едмонтоні, питав чи можна відкрити ТОВ з WP по CUAET, сказали що легенько, ніяких проблем немає, більше проблем потім його закрити. Стосовно Self Employment - для відкриття потрібно надати якісь документи які підтверджують твою спеціалізацію в сфері (сертифікати, ліцензії, навчальні курси іт д) хоча знайомі відкривали для візажистки в них нічого тако не запитали (але самі канадці кажуть, дивлячись на кого попадеш, в якому реджестрі)
-
Так это уже резидентство