🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Так
-
Приветствую всех! Ищу соседа, для совместной аренды 2-х комнатной квартиры, в г. Оттава с 1 мая. (Минимум на пол года, максимум 1 год) От вас требуется : 1. Платежеспособность 2. Адекватность 3. Чистоплотность 4. Порядочность 5. Не курящий Все документы которые требуются для аренды присутствуют. Благодарю!
-
Дякую...можливо все так і буде....
-
Дивіться, наскільки мені відомо, то з Берліну дитячі паспорти відправляють на вклейку в Австрію. І через це може виникнути така затримка. Тим паче, що ircc на сайті вказує, що навіть, як що паспорти прийшли до них разом, то відправляти назад вони їх будуть окремо. Тому можете заспокоїтися і просто чекати, ваші паспорти повинні скоро прийти.
-
То всі 3були дитячі ..
-
Так
-
Так, я хотіла пройти в Києві- телефонувала туди і точно не пам‘ятаю ціну, але точно дуууже дорого( здається близько 9 тис дорослий, 6-дитина.
-
В четвер 6
-
В третій заявці,все ідентично,і він прийшов вже
-
В мене також приходе ..
-
Дивно. В мене, після кожної дії, яка відбувалася з паспортом, приходило повідомлення на пошту і це відображалося в особистому кабінеті. Мені здається, що найкраще для Вас, це поїхати туди особисто, бо по телефону або в листуванні це наврядчи вирішиться.
-
Дуже дякую вам за допомогу у моєму питанні. Дуже швидко відповіли та надали ряд інформації, з якою тепер я буду працювати. Сподіваюсь, що таких людей буде більше, тому що ми маємо допомагати та підтримувати один одного!)
-
Це один,та другий паспорт...
-
Статус такий само який,і тій заявці що прийшов паспорт