🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня, дуже потрібна допомога, щодо житла. Через 3 тижні прибуду в Торонто. Шукаю родину, яка може прихистити на перший місяць. Я розумію, що це не так легко, але багато людей пишуть, що їх прихистила родина, проте, коли питаєш, як і на якому сайті можна знайти родину, всі мовчать. Якщо хтось володіє інформацією, стосовно мого питання, буду дуже вам вдячна за допомогу!)
-
Привіт друзі....що можете порадити....я відправив 3паспорти дитячі для вклейки візи до Берліна.(сам я зі сім'єю зараз в Німеччині..26березня....десь 6чісла один паспорт прийшов,А два немає ...зворотню доставку я оплатив та відправляв всі три паспорти в одному конверті....незнаю що тепер робити де їх шукати....і так папірець зі зворотньою адресою вклав в конверт,+на конверті була адреса....
-
Дякую, як я розумію, то у Львові це коштує не маленьких грошей, чи я помиляюсь)
-
Добрий день, чи можна зараз пройти обстеження медичне в Канаду в Івано-Франківській області або у Львові, буду дуже вдячна за будь-яку інформацію)
-
🖊Вакансії в Оттаві ✅ - Менеджер з оренди обладнання ?$/год United Rentals, Inc. - Подати заявку ✅ - Технік в бібліотеку 41000-44000$/рік Ottawa Catholic School Board - Подати заявку ✅ - Продавець в магазин кормів 16$/год Pet Valu - Подати заявку ✅ - Столяр 53000-71000$/рік US Embassy and Consulates in Canada - Подати заявку ✅ - Робітник без досвіду ?$/год Loblaw Companies Limited - Подати заявку ✅ - Супервайзер 26$/год Shell Gas Station - Подати заявку ✅ - Продавець консультант ?/год Gap - Подати заявку ✅ - Робітник складу ?$/год UNITED PARCEL SERVICE - Подати заявку ✅ - Касір ?$/год Loblaw Companies Limited - Подати заявку ✅ - Контролер 16$/год UNITED PARCEL SERVICE - Подати заявку 👉👉Ми в соціальних мережах ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegram - t.me/ua_ottawa_cuaet ✅ Linkedin - www.linkedin.com/company/ua-ottawa/ А Ти 🫵 знайшов вже роботу в Канаді?!?! 😀
-
Неділя?
-
А давайте!
-
Метро? Так