🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
🖊Вакансії в Оттаві ✅ - Мерчендайзер 17.50$/год The Home Depot Canada - Подати заявку ✅ - Адміністратор з поселення (готель) ?$/год Marriott International, Inc - Подати заявку ✅ - Працівник садового центру ?$/год Loblaw Companies Limited - Подати заявку ✅ - Адміністратор офісу 25-29$/год Ministry of Health - Подати заявку ✅ - Рецепціоніст 26-27$/год Kanata GymnoSphere Corporation - Подати заявку ✅ - Касир 15-18$/год Algonquin College - Подати заявку ✅ - Працівник пекарні ?/год Loblaw Companies Limited - Подати заявку ✅ - Менеджер по роботі з клієнтами ?$/год Guest Experience Center - Подати заявку ✅ - Продавець консультант 18-23$/год Lululemon - Подати заявку ✅ - Тренер по футболу 15-20$/год Ontario Soccer - Подати заявку 👉👉Ми в соціальних мережах ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegram - t.me/ua_ottawa_cuaet ✅ Linkedin - www.linkedin.com/company/ua-ottawa/ А Ти 🫵 знайшов вже роботу в Канаді?!?! 😀
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, завтра буде працювати метро?
-
У Rogers тоді була, досить, хороша пропозиція: з різними знижками, виходило, практично, як у Fido, але інтернет 5G 40 GB на двох (113 доларів). Тепер, коли вдома є інтернет, для телефона, насправді, стільки не потрібно. Запитувала у консультанта: у Fido, наче, є пакет дві лінії - 45+45 $ Але краще, звичайно, детально вивчити все на сайті
-
Я, спершу, в Rogers оформила контракт ( адже, для банківської картки потрібен канадський номер, ну, бажано). В додатку Rogers мені прийшов рахунок, який потрібно сплатити до певного числа. І, коли вже отримала картки з банку - сплатила.
-
А для чого вам одразу банківська картка там?
-
Примітка: Якщо лікар, який оглядає вас у лікарні, вважає, що виклик машини швидкої допомоги не був необхідним з медичної точки зору: ви мусите сплатити $240. ⚠️ 7. Як викликати швидку допомогу? Щоб викликати швидку допомогу, наберіть 911 з будь-якого телефону. Якщо потрібно, оператор служби 911 може знайти для вас перекладача. Вас запитають про проблеми зі здоров’ям та, якщо це потрібно, вишлють машину швидкої допомоги. Ваш дзвінок безкоштовний з будь-якого телефону. ⚠️ 8. Чи потрібна мені картка OHIP для користування кабінетом невідкладної допомоги (ER)? У невідкладних випадках спочатку вас будуть лікувати не дивлячись на наявність карти медичного страхування. Але, якщо ви хочете, щоб рахунки лікарні були сплачені Ontario Health Insurance Plan (OHIP), пізніше вам буде потрібно показати цю картку. ⚠️ 9. Що станеться при відвіданні кабінету швидкої допомоги (ER)? Коли ви прибудете, дуже вірогідно, що: • Перш за все, вам потрібно буде зареєструватися в приймальній ER: тоді персонал кабінету буде знати, що ви тут, і в чому полягає ваша проблема. Якщо ваша медична проблема потребує негайної дії, ви одразу побачитесь з доктором, або медсестрою. . • Після цього вас огляне медсестра ER. Ця медсестра відповідає за те, щоб до докторів в першу чергу попадали найбільш хворі люди. • Якщо буде потрібно зачекати, скоріше за все вас попросять посидіти у залі чекання. • Коли оглядовий кабінет буде готовий, співробітник назве ваше прізвище. Скоріше за все, в оглядовому кабінеті буде стілець та ліжко; там також може бути деяке медичне обладнання. Інколи вам прийдеться трохи почекати до того, як прийде лікар. • Коли лікар прибуде, він (чи вона) розпитає про медичну проблему, та огляне вас. Саме тоді доктор вірішить, що робити далі. Наприклад, вам може бути потрібне рентгенівське дослідження, або тест. Можливо, вам прийдеться чекати на їх результати. Як тільки доктор прояснить для себе суть проблеми, вас будуть або лікувати, або відправлять додому. Крім того, якщо виявиться, що ваш випадок складніший, ніж вважалося, вас можуть залишити в лікарні для подальших аналізів або лікування. ⚠️ 10. Якщо я піду до кабінету невідкладної допомоги (ER), скільки мені доведеться чекати? На те, скільки часу ви проведете у ER, впливають багато факторів: • Наскільки серйозна проблема зі станом вашого здоров’я • День та час вашого відвідання ER • Розмір та місцезнаходження лікарні, яку ви відвідуєте • Наскільки завантажений зараз кабінет ER; чи немає таких подій, як крупні аварії, або епідемія грипу • Чи є потреба для вас залишитися в лікарні для хірургічної процедури або іншого лікування Подальшу інформацію про час чекання у лікарнях можна знайти онлайн. ⚠️11. Я маю питання відносно користування системою медичної допомоги в Онтаріо. Кому я можу задзвонити? Дзвоніть на лінію INFOline ServiceOntario з 8 години 30 хвилин ранку до 5 години вечора. Співробітники зможуть вам допомогти: інформація надається на англійській та французській мовах, та іще на 20 інших мовах. Дзвоніть: • 1-866-532-3161 • TTY 1-800-387-5559 • У м.Торонто, TTY 416-327-4282 Подальшу інформацію Ви знайдете на сайті health.gov.on.ca
-
Медична допомога в Онтаріо, Оттава: Отримуємо невідкладну допомогу: ❗️Якщо вам потрібна невідкладна медична допомога у ситуації, що не загрожує життю, негайно йдіть до кабінету невідкладної допомоги лікарні, чи дзвоніть 9-1-1. Якщо потрібно, оператор служби 911 може знайти для вас перекладача. ⚠️ 1. Невідкладну медичну допомогу можна отримати не тільки в лікарні. Нерідко люди йдуть до лікарні тільки тому, що не знають, куди їм іще іти. Ми хочемо допомогти вам зрозуміти свої можливості; тут ви знайдете інформацію про те: • Як отримати допомогу у невідкладних ситуаціях без загрози для життя людини • Як отримати допомогу у ситуаціях, де існує загроза життю людини Як отримати допомогу у невідкладних ситуаціях без загрози для життя людини? ⚠️ 2. Хто може мені допомогти, якщо я захворів або отримав пошкодження, та не знаю, що робити? Подзвоніть до Telehealth Ontario : 1-866-797-0000. Це безкоштовна та конфіденційна телефонна служба, в яку можна дзвонити в будь-який час, днем і ніччю. Медсестра надасть вам медичну пораду, або загальну інформацію про медичні послуги. Медсестра допоможе вам вирішити, що саме вам потрібно: • дбати про себе в домашніх умовах • записатися на візит до лікаря • йти до клініки • йти до кабінету невідкладної допомоги лікарні. ⚠️ 3. Куди мені йти, якщо мені потрібна швидка допомога, але немає загрози моєму життю? Зателефонуйте своєму сімейному лікарю, Бригаді сімейної медичної допомоги, або до Клініки практикуючих медсестер, щоб запитати, чи зможуть вас прийняти без запису або в подовжені робочі часи. Якщо у вас немає сімейного лікаря, ви можете відвідати клініку, де приймають без попереднього запису (walk-in clinic). ⚠️ 4. Як мені знайти лікаря чи іншого постачальника медичних послуг? Приєднайтеся до програми Health Care Connect. Ви можете зареєструватися на цю безкоштовну послугу онлайн або задзвонити 1-800-445-1822. Переконайтеся, що ви маєте дійсну картку Плану медичного страхування Онтаріо (Ontario Health Insurance Plan - OHIP). ⚠️ 5. Куди мені звернутися, якщо я маю невідкладну медичну проблему, яку мій сімейний лікар лікувати не може? Йдіть до найближчої walk-in клініки або до центру Urgent Care Centre або задзвоніть своїй Бригаді сімейної медичної допомоги (Family Health Team), якщо ви приймаєте участь в такій програмі. Ви можете отримати допомогу на протязі дня, у вечірні часи та по суботах в неділях. У центрі вам зможуть допомогти з такими проблемами, як пошкождення очей, поранення, переломи кінцівок, рентгенівські дослідження та лабораторні аналізи. Вам не потрібно записуватись на прийом – просто йдіть туди, якщо вам потрібна допомога, і не забудьте принести свою картку OHIP. Як отримати допомогу у ситуаціях, де існує загроза життю людини? ⚠️ 6. Чи можу я викликати машину швидкої допомоги, щоб вона відвезла мене до кабінету невідкладної допомоги (ER)? Провінція Онтаріо надає послуги як повітряних, так і наземних транспортних засобів швидкої допомоги у найбільш невідкладних ситуаціях. Машини швидкої допомоги можуть швидко доставити вас до ER; вони укомплектовані підготовленим персоналом, який допоможе вам на протязі перевезення. Якщо для того, щоб дістатися до лікарні, вам потрібна машина швидкої допомоги, то Ontario Health Insurance Plan (OHIP) покриє більшу частку вартості транспортування. Вам потрібно буде сплатити лише невелику суму ($45). укомплектовані підготовленим персоналом, який допоможе вам на протязі перевезення. Сірени машин швидкої допомоги розчищають шлях та попереджують водіїв, що потрібно поступитися дорогою. Якщо для того, щоб дістатися до лікарні, вам потрібна машина швидкої допомоги, то Ontario Health Insurance Plan (OHIP) покриє більшу частку вартості транспортування. Вам потрібно буде сплатити лише невелику суму ($45).
-
Та, просто, Google maps. Або Moovit
-
Теж в мене є таке бажання та надія. І дуже образливо, коли невилика частина народу спаклюжує сприйняття та враження від нації загалом. Але я впевнений, що ми поборимо цю невеличку неприємність) І українців будуть сприймати такими, які ми є насправді - добрими, цілеспрямованими, щирими та працьовитими)
-
Та людей різних можна зустріти в кожній країні і на кожному континенті. Хочеться, аби через кількох осіб не складалося враження про цілу націю. Думаю, українська громада, своєю більшістю, маючи таку давню історію в Канаді, сильна та єдина
-
Спробуйте підготувати запасний варіант, як що не вийде з готелем. Може спробуйте проконсультуватися з рієлтером, на рахунок житла, це безкоштовно. І Ви будете розуміти на що можна розраховувати по грошам. Можу скинути Вам контакти перевіреного рієлтора в особисті.
-
Тоді буде величезна єкономія
-
Два тижні готелю надіюсь дадуть