🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
а які у вас франшизи і які ризики завстраховані?
-
У мене авто 2014 року (двигун 2,4). Всі кажуть що 153$ для такого року практично мінімальний платіж. Якщо у когось є платіж меньше, то було б цікаво почути параметри авто і скільки страховка.
-
У мене на першому пластику (G1) взагалі немає крапок. Цей пластик мені прийшла через 2 дні як ч вже склав іспит на G full.
-
дійсно у вас класна страховка... цікаво, як вам таки зарахували стаж... абсолютно новому водію така страховка буде коштувати +/- $200
-
так ви під час оформлення, коли вас запитали, коли ви отримали права full G, то вказали вік, коли ви отримали ваші українські права?
-
ооо, от вони там серед іншого питають, коли ви отримали права full G. Там це питання оминути неможливо і саме відповідь на нього робить різницю у 50 долларів на 15 роках досвіду.
-
Вказав все, що там треба і отримав такий платіж.
-
Онлайн.
-
та нє, то не то. Як ви оформлювали страховку? Онлайн - по телефону?
-
Вже писав вище про це. Я коли вперше прийшов у Drive Test здавати тести на комп'ютері (на посвідчення G1), то одразу акцентував увагу працівника на тому, що маю водійський досвід згідно українських прав (категорії B, C з 2007 року) і показав своє посвідчення. Більше нічого не робив.
-
дякую за терпіння і пояснення
-
Ця механіка є у підгрупі Транспорт.
-
Вкотре повторюю: якщо хочете дізнатись яку дату вам поставили ц профвйлі, зверніться до Drive Test. Якщо дата буде відраховуватись від дати видачі посвідчення в Канаді, то вам треба замовити через консульство України підтвердження водійського стаду (коштує 40$) та знову звернутись до Drive Test і вони змінять на дату, коли ви отримали посвідчення в Україні.
-
хмммм, схоже на правду, але блін, це якось тупо з їх боку ...
-
Як раз це саме те. Коли ви вперше реєструєтесь у Drive Test, то на вас заводять водійську картку (профайл). Там як раз співробітник і ставить дату, коли ви отримали права і від якою відраховується ваш досвід. Як раз цю дату і бачить страхова компанія і як наслідок розраховує платіж.
-
А якщо додати ще і цю інформацію, то я би радив пошукати іншого роботодавця.
-
Я тут провів "соцопитування" на предмет хто і скільки платить податків. Так от: якщо з вас вираховують 32,5% при ЗП 27$, то вас люто на&бують.
-
Допоможу з заповненням анкети на розіграш Green Card (самий швидкий та зручний спосіб еміграції до США) 💝💝💝 Заповнюю вже 5 років, сотні анкет-переможців, тому знаю усі нюанси Від вас потрібно буде лише надати фото (всі нюанси поясню, зможете навіть зробити вдома) та заповнити анкету українською мовою Вартість: 20$ або 700 грн Пишіть в особисті телеграму або в дірект мого блогу в інстаграм @kudryasha.ua В ПОДАРУНОК: гайд «10 перших кроків після переїзду в США» АБО гайд «ресурси для самостійного вивчення англ мови»
-
Нема за що. Я сам з нуля шукав інфо про все: отримання посвідчення, купівля авто "з рук" і все оформлення, отримання сертифікату безпеки, страховка, ремонт та обслуговування і т.д. Нажаль тільки одиниці з тисяч наших співвітчизників змогли трохи допомогти (більша частина самі не знають і не хочуть розбиратись, а частина просто не розповідає через б&ядський менталітет). Все інше сам шукав, дізнавався. Сумно констатувати, але канадці, сирійці та танзанійці допомогли більше, ніж наші :(
-
Раджу купити зимову гуму на дисках і самостійно міняти коли захочеться. Я задавав це питання у підгрупі Транспорт і аж 2 людини відповіли :)