🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
У зв'язку з наближенням зими (слизькі дороги) і через наявність "оленів" за кермом хотілось би дізнатись механіку дій у Канаді при ДТП. Якщо у когось був сумний досвід чи якщо хтось знає напевно, то поділіться досвідом. P.S. цікаво, активність від 936 учасників буде як завжди? Наближатись до нуля? :)
-
Я зрозумів, чому в мене така ціна на страховку, і чому зарахували частину стажу. Міняв права на міжнародні, щось 5 років тому, от ту дату видачі і порахували. І хоча в правах була помітка, коли видані минулі, але для працівника drivetest то вже виявилась вища математика, тому так, треба підтвердити стаж через консульство
-
Якщо всі цілі. То робити фото водійського посвідчення, страховку та номери. В своєму додатки страхової фіксуєте дтп
-
Виходить не потрібно займатись живописом та малювати схеми і т.д.? Ну а якщо хтось не цілий, я так розумію, вже приїздять поліцейські і медики і далі вже все оформлюють вони?
-
Нет, там большая анкета Ну например, если в 2 словах, нужно знать, что вписывать нужно всех детей, даже добрачных вашего мужа, например, которых вы могли и в глаза не видеть И таких нюансов, про которые люди не думают, довольно много
-
Шо там заполнять?
-
Там же год рождения, фио и место рождение, вроде как?
-
Все вірно
-
Дякую.
-
Ага, и в понедельник с самого утра сможешь выйти на работу, топ менеджером, в красивый офис!…😆😂😝 Главное не забудь взять с собой диплом, а то без бумажки ты…😎 Извиняюсь за черный юмор.
-
Доброго дня,порадьте сайт через який купували білети до Канади,можливо хтось знає гарний варіант щоб долетіти дешевше💁♂😁
-
Доброго дня,порадьте сайт через який купували білети до Канади,можливо хтось знає гарний варіант щоб долетіти дешевше💁♂😁
-
Привіт🤗 якщо шукаєте репетитора з англійської мови для себе або дитини, буду рада допомогти 🇺🇸
-
Дiвчaткa 🥰 їдy з Укpaїни, кoмy пoтpiбні фiлepи (бoтoкc, iнʼєкцiї для гyб), cигapeти, cтiки до іqоs/gІо, еІf bar’и, кocмeтичнi заcoби, тa бyдь щo з Укpaїни - пишiть в ocoбиcтi 📝
-
Спам
-
Дякую