🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня, хочу замовити 1 кг капусти та 2 кг моркви по-корейськи Знаходжусь в районі Бейшору, яка вартість доставки і на коли можливо?
-
Доброго дня,скажіть, чи можливо ще відкрити візу до Канади
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи можна ще приїхати до Канади за українським схемами
-
Добрый день скажите какие есть варианты перекинуть деньги с канадской карты на Украинскую. Большое спасибо за ранее
-
Відповів у приватні
-
Я теж полетіла не зробивши обстеження. Але чула , що потім проблеми при подачі на PR , тому робила цей тест в Україні, щоб вкластись в термін . В Європі думаю теж є сертифіковані клініки , які його роблять. Правда тут в Канаді його зробити в рази дешевше .
-
Нижче цікавий варіант. Випадково натрапив. Можливо комусь знадобиться. www.facebook.com/groups/ottawa.house.condo/permalink/1838878853220905/?sale_post_id=1838878853220905&mibextid=Nif5oz
-
А скільки часу пройшло від вашого візиту до Канади? Медичний екзамен це ОБОВ'ЯЗКОВА умова надання візи, а точніше WP.. Якщо не пройдете взагалі його, то весною вже можете не планувати поїздку до Канади. Максимум як турист. Скоріше за все ваш WP буде анульований. Зараз потрібно зайти на IRCC, знайти адреси акредитованих клінік і пройти ней медогляд. P S. не захотіли витратити 1 годину і 100$ CAD в Канаді, тепер витратите набагато більше в Європі.
-
Доброго дня! Чи хтось може порадити гарного лікаря стоматолога в Оттаві, який зможе зробити імплантацію зуба? І які приблизно ціни, чи страховка перекриє витрати..? Дякую)
-
Скажіть якщо не секрет: ви встигли оформити та отримати урядову фіндопомогу?
-
Доброго дня! Підкажіть, чи можу вʼїхати зараз в Канаду по візі CUAET та отримати ворк перміт по приїзду? Маю візу у паспорті до серпня 2025.
-
Можете. Зробіть тільки собі новий паспорт і при отриманні WP надайте його. Тоді ви отримаєте WP на 3 роки Якщо дасте старий паспорт, то WP отримаєте до кінця строку дії паспорта.