🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Заявники подавались на візу за програмою CUAET. Але в анкеті на запитання «Чи бажаєте працювати в Канаді ?» вони відповіли «Ні», відповідно попереднього листа про ворк перміт в їхньому кабінеті немає. А їм потрібно сін номер , а для цього потрібно ворк перміт. Виходячи з цього запитання таке: «Як отримати ворк перміт якщо в анкеті сказав що не хочеш працювати?»
-
Заявники подавались на візу за програмою CUAET. Але в анкеті на запитання «Чи бажаєте працювати в Канаді ?» вони відповіли «Ні», відповідно попереднього листа про ворк перміт в їхньому кабінеті немає. А їм потрібно сін номер , а для цього потрібно ворк перміт. Виходячи з цього запитання таке: «Як отримати ворк перміт якщо в анкеті сказав що не хочеш працювати?»
-
МАРКЕТИНГ ДЛЯ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЕЙ 😎 Если Вы мечтаете о масштабировании своего бизнеса, привлечении бóльшего потока клиентов и выходе на новый уровень – вы обратились точно по адресу! 😉 Меня зовут Владислав и я успешный маркетолог с опытом работы 6 лет в продвижении различных бизнесов, и я точно знаю, что необходимо Вам для того, чтоб сделать х2 в доходе уже сейчас! 🔥 Пишите в личные сообщения для БЕСПЛАТНОЙ КОНСУЛЬТАЦИИ по индивидуальному подбору каналов продвижения для вас 💸
-
UK 🇬🇧 WORK 🏆 - 20/10 STAR 🌟 DAWG 🐶 STUPID BATCH OF DAWG DONT SLEEP ON THIS BUD 🔥🔥🔥🔥🔥 Oz - £145 5z - £700 10z - £1300 Half 📦 - £2050 @Weeds0007✅ Canal t.me/Williamgtv007
-
Надам в оренду свою машину для здачі екзамену G full, G2 в Оттаві. Ціна: 100$ cad
-
Надам в оренду свою машину для здачі екзамену G full, G2 в Оттаві. Ціна: 100$ cad
-
-
-
Anyone born in a Canadian territory is regarded as a citizen, regardless of the status of their parents. Many foreign parents come to Canada on birth tourism and return to their home country after birth. The child being a Canadian citizen means they can travel in and out of Canada when they are of age without a visa
-
Добрий день. Хто знає волонтерів, щоб оформити безплатне житно на 2 тижні?
-
Доброго дня. Може хто їде до Торонто, туди і назворот, чи хоча б в Торонто з вівторка по п'ятницю 21-24 листопада і може взяти з собою. Дуже потрібно потрапити. 1 або 2 місця. 🙂