🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
forms.gle/qwqybaMTDDVNyruN7
-
Подскажите пожалуйста что дает эта виза Visitor Record с позначкаю CUAET ?
-
Доброго усім дня! Знаходжусь у Нідерландах Маю лист з запрошенням на вклейку візи Які наступні кроки? Чи можна зібрати усі потрібні документи зазначені в листі і особисто без запису з'їздити у візовий центр де здавав біометрію живою чергою? Бо не можу записатися на прийом до vfs Або обов'язково треба висилати поштою на ту ж саму адресу?
-
Отлично написано. У меня было немножко по другому: о ДТП заявил через приложение где указал свои данные и 2го учасника. Колижн центр был от самой страховой. Дали машину прокатную пока чинят царапину ) Чинили 2 месяца, но прокатная машина была норм
-
Я не знаю, в моем случае мне въехали в зад когда я остановился на светофоре, понять кто виноват было не сложно
-
За безкрштовним квитком в особисті!
-
Всім привіт! Це повідомлення для українців які працюють/ навчаються у сфері IT та дизайну! Компанія в якій я працюю готова дати українцям безкоштовні квитки на конференцію яку ми організовуємо в Оттаві 28го листопада! Це корисно також і тим хто в пошуках роботи тому що нетворкінг там збереться корисний! Особливо корисно буде для тих хто програмує на Drupal, займається веб сайтами, project managers , UX та UI дизайнери! Щоб отримати БЕЗКОШТОВНИЙ квиток треба написати мені у особисті повідомлення! Якщо хочеться дізнатися більше інформації про сам івент залишаю вам також посилання: 1. www.evolvedrupal.com 2. www.eventbrite.ca/e/evolvedrupal-ottawa-evolveux-drupal-training-tickets-735451454097
-
Всім привіт! Це повідомлення для українців які працюють/ навчаються у сфері IT та дизайну! Компанія в якій я працюю готова дати українцям безкоштовні квитки на конференцію яку ми організовуємо в Оттаві 28го листопада! Це корисно також і тим хто в пошуках роботи тому що нетворкінг там збереться корисний! Особливо корисно буде для тих хто програмує на Drupal, займається веб сайтами, project managers , UX та UI дизайнери! Щоб отримати БЕЗКОШТОВНИЙ квиток треба написати мені у особисті повідомлення! Якщо хочеться дізнатися більше інформації про сам івент залишаю вам також посилання: 1. www.evolvedrupal.com 2. www.eventbrite.ca/e/evolvedrupal-ottawa-evolveux-drupal-training-tickets-735451454097
-
Скажіть будь ласка, чи правда, що тепер вклейка візи CUAET платна?
-
Да, там что то около 30€
-
Візітор рекорд - це не віза, це право на довгострокове перебування в Канаді (протягом 3-х років або до кінці дії паспорту, якщо він закінчується раніше), без права на роботу, але з правом на дошкільне та шкільне навчання.
-
Вітаю! Плануємо їхати ~ через місяць в Оттаву, нас двоє. Можливо, хтось захоче спільно орендувати 2-бедрум, або вже шукає людей на підселення?
-
Доброго дня) Пропоную послуги репетитора англійської мови. Заняття проходять в Зумі/Скайпі. Розмовна мова, підготовка до міжнародних іспитів CELPIP, IELTS, TOEFL, FCE, CAE та ін. Навчання проходить за запитом студента укр / англ мовою.🇺🇸 В Телеграм я надсилаю навчальні матеріали, аудіо-, відеоматеріали та все необхідне для ефективного навчання. Під час занять використовую інтерактивну дошку, тому всі матеріали, підручники будете бачити на своєму екрані. Відгуки на моїй сторінці в Інстаграм instagram.com/english_for_life_via_zoom?igshid=NTdlMDg3MTY=
-
Привет всем , если нужна няня , вот украинка 36 лет готова помочь. Место монтреаль Тел : 438 979 6503 звоните договоритесь. Там отдал своего сына и все ок .
-
Якщо робите її не там, де здавали біометрію.
-
У нас у візовому прийом на влейку був без запису, тому й запису на сайті не було. Якщо хочете, щоб вклеїли безкоштовно, треба це робити там, де здавали біометрію.