🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Ще таке запитання....ми вже маємо візи вклеєні в паспорти..сім'я з 5 осіб.....щоб були виплата.нам потрібно до 15липня прилетіти в Канаду???
-
Привіт....хто підкаже де можна замовити. В авіаквитки з німеччини.або з Франції
-
Підкажіть будь ласка, ми плануємо приїхати в Оттаву на 1,5 місяців десь. У нас є вклеєна віза. Приїдемо подивитись на Оттаву і пожити, для майбутнього переїзду(зараз в Британіі) Чи треба нам по приїзду брати ворк перміт? Чи краще вже тоді, коли остаточно вирішимо, що хочемо переїхати в Канаду?
-
Мы приехали в Little Italy
-
Привет всем!Кто,где отдыхает?
-
Добрый вечер.300cad
-
Трюдо та Христя Фріланд якраз сьогодні в Києві. Між іншим, окрім всього, літака привезли. ;) Та ще й якого.
-
Я чомусь не можу відкрити посилання??
-
рівень освіти кардинально відрізняється від України. Тут в школі до 5-6 класу роблять нічого 😱 Дають дітям бути дітьми.
-
Не зовсім (Під Оттавою)
-
Доброго дня підкажіть скільки буде коштувати з Оттави до Монреалю в аєропорт відвезти машиною
-
Не Можу погодитися з вами. Я працюю в школі з жовтня місяця. Звичайна католицька школа. Тут в школах звичайна справа коли вчаться діти із психічними розладами емоційними розладами, діти з аутистичним Спектором та інші. Дітей змалечку привчають ставитись до людей з особливими потребами зрозумінням та вчать їм допомагати. Також діти яких зазвичай в Україні називають гіпер активними і в нашому розумінні непосидючі а просто активні діти якщо школа вважає за потрібне вони надають асистента для дитини. Невербальні діти також вчаться в звичайній школі. У них свій графік темп розклад. Не всі з них є в звичайних класах
-
Отава