🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Привіт друзі.таке запитання ,я зі сім'єю зараз знаходжуся в Німеччині в Трієр(це недалеко від Франкфурта)жінка та 3дітей..... Плануємо напочатку липня до Канади ....в провінцію онтаріо.....хто може підказати покроковісьть дії,та на що потрібно звернути увагу....та що треба обов'язково зробити.....буду дуже вдячний....
-
Привіт друзі.таке запитання ,я зі сім'єю зараз знаходжуся в Німеччині в Трієр(це недалеко від Франкфурта)жінка та 3дітей..... Плануємо напочатку липня до Канади ....в провінцію онтаріо.....хто може підказати покроковісьть дії,та на що потрібно звернути увагу....та що треба обов'язково зробити.....буду дуже вдячний....
-
Доброго дня! Чи мав хтось досвід купівлі авто або в розстрочку! Можете поділитися інформацією та дилерською компанією Оттава дуже дякую.
-
Зараз багато мамочок впізнають свою дитину по вашому опису🤷♀😄,мій син копія того що ви написали, і нічого, нормально ходить до школи ,не без проблем звичайно,маю на увазі те що всі діти різні і в кожного свій характер 🤷♀, особливо хлопці які полюбляють бути головним 😂. На минулому тижні сина вигнали з класу бо кидав речі🤦♀, звісно я з ним постійно розмовляю і пояснюю. Мені здається в Канаді взагалі не ставлять діагнози як у нас,бачу багато діточок з синдромом дауна відвідують звичайні школи і працюють🤷♀,і люди нормально до цього ставляться. Нам поставили такий діагноз ADHD в Україні,за кордоном коли я запитала у лікаря про цей діагноз,він мені сказав,залиш дитину у спокої 🤷♀він абсолютно нормально розвиваються на свій вік.
-
Привіт, хтось купляв бу авто в кредит чи не в кредит не з рук? Могли б поділитись досвідом та назвами перевірених найбільших автодилерів по Оттаві чи поруч.
-
Підкажіть, будь-ласка, якщо є диплом бакалавр (4 роки навчання), спеціаліст (рік навчання), магістр (1р 3міс навчання). Мені потрібно евалювати тільки останній? Тільки магістра? Але ж там буде написано, що навчалася тільки 1р 3міс. Була у Києві в WES, вони рекомендують всі діпломи робити евалюацію. Кажуть, якщо надумаєте вчитися в Канаді, то краще всі зробити. Чи вони неправі?
-
Hi Sokil, Your purple colour suits this page very well, especially the last picture. 😉😎