🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Щоб дізнатися, як розпочати бізнес у провінції Онтаріо, відвідайте Міністерство економічного розвитку, створення робочих місць і торгівлі на веб-сайті ontario.ca або findlink.at/business Уряд провінції Онтаріо створив невеликі центри для малих підприємств по всій території провінції. Тут ви можете знайти інформацію та послуги, які стосуються запуску та створення успішного малого бізнесу. Дізнайтеся більше за телефоном 1-800-567-2345 чи відвідайте веб-сайт ontario.ca або findlink.at/sbec Уряд Канади створив кілька центрів послуг для малого бізнесу (Small Business Service, SBS), де ви можете отримати інформацію та підтримку щодо створення вашого власного бізнесу. Щоб отримати детальну інформацію, відвідайте sbs-spe.feddevontario.canada.ca/en
-
Хочу понять разницу в этих формах ведения малого бизнеса. Например моя жена хорошо делает различные глиняные изделия и хотела бы продолжить эту деятельность и в Канаде (без найма сотрудников). Стали изучать формы ведения бизнеса и зашли в тупик по вышеуказанных вариантам. В чем разница между ними (self и sole)? Т.е. вопрос не в том, как открыть, а что открыть
-
-
О дякую
-
Доброго дня чи є подібна група з Манітобу
-
Можливо, хтось вступає в Канадський вуз у цьому році? Можемо створити чат для підтримки на кожному етапі один одного)
-
краще б запитали пораду
-
ви серйозно зараз пишете , що моя особиста думка дурна , коли просто пишете в чат такий брєд
-
наче в дитсадочку , мама ,а чому йому можна цукерку , а мені ні ?
-
моя думка звичайно може бути дурною , але я не буду задавати перше питання в чаті чому дозволена російська мова ?
-
бо якби сказав то певно ви б це взяли до уваги