🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
це реально жахлива коли людина дурна і за 36 років їй цього ніхто ще не сказав
-
не впевнений що ваш мозок працює більше чим на 20% , може сходіть на якийсь семінар ? чи майстер-класс ? а краще Етику в середній школі
-
Юля если вы ещё не нашли жилье мой муж может попробовать вам помочь. Его зовут Тамир (о нем Людмила писала раннее), он риэлтор в Оттаве. Его номер 343.988.8890. Напишите ему в ватсап
-
Good bless you ❤️
-
В каком районе? И есть ли обзор внутри квартиры?
-
Можно выбрать филиал. Где вам удобно туда и записывайтесь
-
Щиро дякую! Буду розбиратися… а може хтось цей шлях вже почав?
-
тут
-
я вже відповів вам.
-
🖊Вакансії в Оттаві ✅ - Менеджер ресторану 19$/год Big smoke Burger - Подати заявку ✅ - Кухар 15,50 – 18$ Tamis Cafe & Resto - Подати заявку ✅ - Прибиральник/ця 3000$/міс Beaver Maids House Cleaning Ottawa - Подати заявку ✅ - Продавець 15,50$/год The Body Shop Canada Limited. - Подати заявку ✅ - Менеджер ресторану 26,50$/год Royal Paan - Подати заявку ✅ - Електрик 31$/год EllisDon Facilities Services (ROH) Inc. - Подати заявку ✅ - Кухар 16$/год Sapporo Sushi Ottawa - Подати заявку ✅ - Пекар 20-21$/год 7270411 Canada Inc - Подати заявку ✅ - Садівник (ландшафт) 18-25$/год Dreamscape Landscaping - Подати заявку ✅ - Тьютор 20$/год Royal Olympus Investment Management Corporation - Подати заявку 👉👉Ми в соціальних мережах ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegram - t.me/ua_ottawa_cuaet ✅ Linkedin - www.linkedin.com/company/ua-ottawa/ А Ти 🫵 знайшов вже роботу в Канаді?!?! 😀
-
🔔‼️ 🔵🟡 Українська Канада 🤝 У нас новий партнер! Зустрічайте! Українська Канада 🎩 Telegram групи, які допомагають українцям дізнатися про переїзд і адаптацію в Канаді. Якщо вам потрібно дізнатися інформацію про життя та побут українців, то Вам саме сюди.😊 Якщо збираєтесь емігрувати в це місто, або провінцію. 👇👇👇👇 Підписуйтесь 👇👇👇👇 ✅ Підписатися на Телеграм канал ✅ Підписатися на Телеграм чат ✅ Youtube канал ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️ ✍️ Наш сайт (оновлюється) - ua-ottawa.ca/ Ми в соціальних мережах: ✅ Twitter - twitter.com/UA_Ottawa ✅ Telegramm - t.me/ua_ottawa_cuaet ✅ Linkendin - www.linkedin.com/company/ua-ottawa
-
цілком погоджуюсь але кожен має починати з себе а не розводити срач як в селі
-
settlement.org/ontario/immigration-citizenship/landing-and-leaving/landing-in-canada/how-do-i-bring-money-into-canada-proof-of-funds/ You can bring money into Canada in different forms. When you arrive, you must tell a border official if you are carrying more than C$10,000 (per family if travelling as a family).
-
Так це про вивезення з України, а не про ввезення в Канаду.
-
На родину ж, а не на людину? В офіційних джерелах вказано - якщо подорожуєте родиною, то 10 тис на всіх.