🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Добрий день! Чи можна записатися на G full маючи лише роздруківку з результатами здачі G1, чи потрібно чекати пластик G1 з номером? В який момент в мене забирають українські права? (чи їх забирають взагалі - бо читала про різні варіанти) Якщо українські права заберуть в Канаді, то вони анулюються і в Україні? тобто при поверненні в Україну їх вже не можна буде відновити? Наперед дякую вам за приділений час та увагу.
-
На G-full можна записуватись одразу після отримання результату здачі G1. Там тільки треба правильну expiration date (не тимчасових прав, а самого пластика). Українські права не забирають, бо ви здаєте на нові права, а не міняєте свої.
-
Навіть ті права, які у деяких випадках забирають при обміні у деяких провінціях, не анулюється. Просто у вас не буде на руках пластику, але у вас завжди є додаток ДІЯ. ДІЯ - це повноцінні оцифровані документи.
-
Доброго дня! Чи є чат для мам в Оттаві ? 🙏
-
Я вже маю зразок і зробила все. Тільки треба завірити. Я так розумію вони все одно будуть перевіряти.
-
Поділиться будь ласка. 😊
-
Підкажіть будь ласка, хто знає напевно, які строки реєстрації авто при купівлі? Приклад: купуєш авто у приватної особи, ця особа пише розписку що отримала кошти, віддає вам техпаспорт, знімає номери і далі вже покупець їде на інспекцію, робить страховку та реєструє авто на себе. Так от які даються строки між тим, як купив до того, як поставив на облік? І взагалі чи можна пересуватись на авто без номерів від місця покупки до місця техінспекції?
-
У мене було таке саме, з айфона я не могла зайти тиждень потім випадково попробувала з самсунга і я зайшла. А з айфона і тепер не можу зайти
-
Доброго дня! Вибачте що турбую. Підкажіть будь ласка, ви дізналися про це питання, чи вам ще не відповіли?
-
Є в тег група Українки в Оттаві
-
І мені цікаво. В мене є в месенджері група, але це тільки мами-сусідки
-
Отдают мебель и утварь (кухня, зал и спальня). Забрать надо все сразу. До понедельника. Можно приехать и посмотреть как єто забрать.
-
Пересуватися без номерів або без страховки заборонено. Я не маю відповіді щодо строків, але якщо ви власник авто, то я не думаю що є якісь обмеження щодо отримання номерів. Тут номери не є аналогом нашого свідоцтва про реєстрацію.