🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
+ страховка за житло дає додаткову знижку +- в розмірі плати за неї. Тобто страховка за житло йде майже в подарунок
-
Включає все, крім покриття за угон
-
Воу, TD two-way? Чи то one-way?
-
За 1300$ в Оттаві буде дуууже важко знайти. І це 100% буде щось "сумне та невеселе". Якщо розглядаєте Гатіно, то це більш-меньш реально, але знову ж таки, за 1300$+комунальні+інтернет буде непросто.
-
Я в Оттаві
-
Дам одну дуже важливу пораду для тих, хто ще не приїхав: через те, що готель дається на 14 днів, а майже вся оренда починається з 1 числа нового місяця, то ДУЖЕ рекомендую планувати свій приліт до Канади 16-18 числа. Тоді ви не потрапите в ситуацію, що з готелю треба виїхати наприклад 25-го числа, а заселитися можете тільки з 1-го. Це зекономить вам кошти, час та нерви.
-
Доброго вечора, шукаю з чоловіком квартиру студію або однокімнатну квартиру у Оттаві . Прибуття на початку грудня (в 1-10 числах). Мій номер +380983108751. Дякуємо за допомогу
-
То ви в кебеці. В Онтаріо із G1 буде під 400
-
Мені в TD з G1 дали ціну 170 через два тижня отримав G обновив дані в страховій, поліс одразу перерахували до 130
-
Але ціна страховки буде зовсім інша.
-
Driver’s license No. На G буде такий же як і на G1
-
Якщо ви здаєте road test, то вже маєте G1, цього вже достатньо, щоб поставити на канадському посвідченні.
-
Повністю згоден що оплатити зворотньою дорогу продавцю це ідеальний варіант. А не знаєте скільки часу дається на реєстрацію авто після покупки? Просто я на наступному тижні буду сдавати Road test і хочу поставити на облік авто вже на канадському посвідченні.
-
Авто буде стояти у продавця чи десь, а вам треба другого водія) Так, легше оплатити зворотню дорогу продавцю
-
Брал справку за пять лет
-
Не прокатит, как и везде нужен канадский опыт.
-
Тут больше влияет умение найти подход к конкретному менеджеру. В дежардин три разных менеджера назвали разные цены.
-
А нам же не обов’язково сидіти на вулиці) можемо і в кафе якомусь зібратися)
-
Це точно! Тіко я саме за неділю