🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Ось ця компанія apostille.in.ua/ua/ передає підтверджену вже інформацію по дипломах з України в WES. По сумісництву за додаткову плату вони роблять переклад. Саме там мені написали що мій диплом з додатком тільки на українській мові, вони перекласти на англійську мову і відправити в wes не можуть, оскільки він виданий у 2015 році і має бути вже з англійською мовою в додатку виданим ВНЗ.
-
Добрий день, скажіть будь ласка чи була у когось така проблема: апостиль в Україні пише що потрібен додаток до диплому, одразу з перекладом на англійську мову зроблений ВНЗ виданого починаючи з 2015 року? В мене така ситуація що академія внутрішніх справ в Києві видала у 2015 році диплом двома мовами (українською та англійською), а додаток тільки на українській мові. Апостиль пише що це порушення і просто перевести його не можна, треба витребувати у ВНЗ переклад. Поки з академії мені ніхто не відповідає… може в когось була схожа ситуація?
-
В аэропоту их нет ?
-
Ну так она в аэропарту находится или там по городу искать нужно будет
-
Будет ли возможность по прилету в монреаль заселится в отел ?
-
Вы мне так не написали на счет жилья по прилету в Монреаль куда обращатся в аэропорту