🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Добрий день підскажіть будь ласка, де вигідніше обмінювати злотий на канадський долар в Польщі чи в Канаді?
-
11 серпня буду їхати з Оттави в Монреаль, можу підвести
-
Ні, буде захід біля музею Війни 24.08, загубила оголошення, коли натраплю- скину Вам
-
Приходьте або дзвоніть в оптику, спитайте чи приймає у них оптометрист. Тут зір перевіряє і виписує окуляри оптометрист… направлення не потрібно
-
-
Але в свій кабінет треба відновити доступ , адже туди приходить дозвіл , ну правда ще лист на електронку
-
Якщо не зрозуміло напишіть мені. В лічку я допоможу без проблем . Мені також люди показали я вже 5 місяців чекаю дозвіл
-
Все будете бачити і знати
-
Ось тут активна ссилка можете зареєструватися і зайдете без проблем
-
‼️🇨🇦ПЕРЕВІРИТИ СТАТУС своєї заявки на візу CUAET🇨🇦‼️ ⁉️ Перевірити статус поданої заявки на отримання візи CUAET можна знаючи свій: ☑️унікальний ідентифікатор клієнта (UCI) ☑️номер заявки ✔️➡️ Офіційний трекер 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 T elegram чат: t.me/ua_ottawa_cuaet 📱 Telegram канал : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Тут активна ссилка на трекер зареєструєтесь і вперед
-
‼️🇨🇦ПЕРЕВІРИТИ СТАТУС своєї заявки на візу CUAET🇨🇦‼️ ⁉️ Перевірити статус поданої заявки на отримання візи CUAET можна знаючи свій: ☑️унікальний ідентифікатор клієнта (UCI) ☑️номер заявки ✔️➡️ Офіційний трекер 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 T elegram чат: t.me/ua_ottawa_cuaet 📱 Telegram канал : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Дякую, а як туди зайти?
-
А ви попробуйте зайти в офіційний трекер там також є інфа про стан вашої заявки і історія