🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Вітаю шановні, може хтось летить з Одессит чи Молдови до Канади найближчім часом,потрібно передати документи, відгукніться будь ласка
-
Дякую, чекатиму! А з приводу того, що не можу зайти в особистий кабінет, це дивлюсь у багатьох людей так, не знаєте чому?!
-
Може просто черга велика , так , ви про це?!
-
Якщо пройшло 3 тижні, а 13 серпня буде місяць, а там же 30 днів дають на вклейку, це я теж по CUAET безкоштовній, на пошту більше нічого не приходило , а от в особистий кабінет на сайті канадського посольства зайти не можу останні рази, там якась ідентифікація більша стала і не виходить…не можу там свої повідомлення прочитати..
-
Які треба роздрукувати, в яких написано , що моя заявка опрацьована і що мені можна відправляти паспорт на вклейку , я про це
-
Добрий день! 13 липня був в Києві в візовому центрі, здав відбитки на біометрію , сказали день чекати повідомлення в особистому кабінеті , прийшло одне повідомлення, і на пошту з інструкцією в пдф форматі, але ж повинно було ще прийти повідомлення про перелік документів, але не можу тепер зайти в особистий кабінет, можливо хтось з таким стикався, підкажіть будь ласка! Дякую !💙💛
-
Добрий день! 13 липня був в Києві в візовому центрі, здав відбитки на біометрію , сказали день чекати повідомлення в особистому кабінеті , прийшло одне повідомлення, і на пошту з інструкцією в пдф форматі, але ж повинно було ще прийти повідомлення про перелік документів, але не можу тепер зайти в особистий кабінет, можливо хтось з таким стикався, підкажіть будь ласка! Дякую !💙💛
-
Привіт) звичайно) це компанія Carerx. Вона займається доставкою медикаментів для будинків престарілих. Робота передбачає повну зайнятість. Знаходиться за адресою 2447 Caladar Avenue. Своє резюме ви можете розмістити на сайті компанії: recruiting.ultipro.ca/CEN5000CHCOR/JobBoard/5b9ed2f9-0924-4553-b3e3-308134ef4174/OpportunityDetail?opportunityId=de95e678-259a-4db6-9a34-773f7a3ba7d5
-
Вітаю, з першого вересня переїзжаю зі своєї квартири на іншу, тому шукаю 2ох руммейтів. Квартира знаходиться біля Bronson Center (Біля даунтауна), автобусна зупинка в 1 хвилині від дому, багато ресторанів поряд , 10 хвилин до великого магазину (Independent). Квартира має 3 кімнати, зал,кухня та ванна кімната+туалет. В місяць виходить 720 CAD + Hydro + Інтернет + страховка.Якщо вас зацікавило - пишіть у приватні повідомлення за додатковою інформцією. Всім гарного дня!