PR CUAET
-
Мне из Виннипега лететь в Оттаву по цене как из Европы лететь, я в....шоке
-
А о котрій годині, не памʼятаєте?
-
Вчера 10 слотов улетучились меньше чем за минуту
-
Так, на жаль, бувало.
-
Спасибо!
-
Ні, це стосується спонсорування супругів - загальна програма, не наша
-
при чому тут Канада? Треба записати все чим вона займалася з 2014 го року
-
Так, я це розумію. Але що писати в графі Current activity/occupation якщо мама ніде не працює в Канаді?
-
Довідка про несудимість потрібна буде в будь-якому випадку. Тому варто робити щоб пришвидшити свій процес розгляду.
-
Тому на ВП по CUAET ще може пройти. На ПР не мало б
-
Під час ранніх строків CUAET в людей взагалі заявки проходили без перекладів. Але в загальному такі речі непрохідні по більшості подач в IRCC Крім випадку коли іде обробка машинно, тоді вони в документи по великому рахунку не заглядають
-
В 8! Я же написала выше👆🏻
-
Переклад має бути зроблений сертифікованим перекладачем. Або сторонньою людиноб, яка додатково складе завірений нотаріусом афідевід про те що переклад вірний
-
тк. по сути я оформлена на одну из компаний в корпорации, но выполняю работу для них всех
-
1. Швидше за все не потрібно нової медицини 2. Вони можуть і так зняти, ящко є медицина в базі 3. На кордоні дійсно можуть видати, тим більше щзо заявка вже є в системі. Але це якщо в них на це буде час
-
Дякую як би їх спіймати б бо біда, хто матиме дитячий один повідомте будь ласка
-
Гляньте будь ласка графу 1 і 2. В 1 там написано Current…, в 2 написано Previous… Чи доречно писати unemployed в графі 1?
-
Подскажите пожалуйста при подаче по программе для родственников ,главный апликант мой гражданский муж, я и мой сын депендент, как мне выбрать мой сын ему step son или child?
-
Я клієнтам висилаю через Adobe Sign, тоді є додатково сертифікат. Але в ідеалі підпис ручкою, і скан
-
Та такими темпами як зараз іде то все не швидко) В крайньому випадку будете писати лист з проханням відтермінувати процес, бо треба повернутись в країну. Але особисто я робила б усе щоб повертатись в ті 7 днів. Все таки ПР на кону.
12 Jan 2024, 17:45
103496/434758
3 minutes ago