PR CUAET
-
Щиро дякую за відповідь! Це нова корисна інформація. Тому що не знаєш звідкіля вони захочуть запросити ту довідку. В нас виходить теж головний офіс компанії-Англія . В Англії щоб податись он лайн , треба фото зробити, копія паспорту та аплкікейшн заповнити ?
-
Если родители постоянно здесь, то конечно, нужен пермит. Если в Украине или Европе, канадская страховка без надобности. В любом случае человек у которого нет необходимости работать, может позволить себе намного больше маневров, чем привязанный к работе и детям.
-
Я ще не писала (я спочатку в голові виношую, ремарки роблю, а тоді вже писатиму). Шаблони, думаю, там неможливі, бо в кожного своя історія. Важливо переконати офіцера сказати Вам "так", спираючись на принципи програми.
-
Також питання із приводу ворк перміту, якщо у мене вже є 1 wp iз знятими обмеженнями мені потрібно указувати дати дії нового? І в кінці у формі IMM5710 є пункт 2 ми відповідаємо так і пишемо пояснення. Мені потрібно писати що маю 2 воркперміти і вказувати їх дати? Дякую