PR CUAET
-
Зверніться до міграційного консультанта на рахунок ваших можливостей. Є програми по яких англійську взагалі не треба здавати. Провінційні в Атлантичних провінціях.
-
Я відповіла на лист еligibility, теж 2 неділі. Вони листа прислали вам на пошту? Поки тиша в мене
-
За обман IRCC можна отримати депортацію та бан на подачу на будь-яку візу, вп чи ПР в подальшому на декілька років. Краще шукайте якісь інші легальні способи, можливо розгляньте переїзд якщо Ви в провінції де вимоги дуже високі для місцевої PNP
-
Ну повезло вам быстро пройти этот этап, в общей статистике инфошейрин может затягивать процесс если у человека были визы и поездки в Штаты, Великобританию Новую Зеландию и Австралию. А Вы вызжали в США из Канады или путешествовали и раньше из Украины?
-
Просто заходите в Гугл карты, вбиваете посольство Украины в Канаде и заходите в кладку отзывы. Там можно и отзыв написать заодно и оценку поставить.
-
В тому же листі далі є інструкція з лінком де Ви маєте створити аплікацію по економічній програмі PNP non-EE
-
Я не встигаю по цій програмі, просто була на зустрічі з адвокатом, яка багато про неї розповідала. Думаю, на сторінці вибору програм має бути про цю програму також. На жаль, посилання не маю.
-
Це Ви про рурал, вірно?
-
Тільки через IRCc web форму
-
чомусь текст однаковий - вже другий чувак пише слово в слово. зі своєю безвихідною ситуацією
-
Не зрозуміла питання. Ви хочете знати через скільки ви можете подати на пр після отримання ендорсменту? Впродовж року. Тобто ви отримали ендорсмент 1 квітня, до 1 квітня слідуючого року повинні подати на піар
-
All about Info Sharing - GcmsNotes.com gcmsnotes.com/all-about-info-sharing/
-
Ні, ці перевірки - норма для Канади. Наприклад, якщо ви йдете працювати в Security guard (охоронцем) і тд. Але ці перевірки ви не зможете підв'язати до імміграції Треба окремо брати довідки про несудимість з країн, де ви жили
-
ось офіційно: If you file your taxes electronically by March 15, 2024, you should receive your next CCR payment (formerly known as the Climate action incentive payment) on April 15, 2024. If you file after March 15, 2024, generally, you can expect to get your CCR payment 6-8 weeks after your tax return has been assessed.
-
Подскажите пожалуйста, у сына есть загранпаспорт , который срок заканчивается в 2025 году. В этом году ему исполнилось 14 лет. Без внутреннего украинского паспорта мы можем получить новый загран в консульстве (по свидетельству о рождении)?
-
Так, ви саме відповіли на моє питання 🙂 Дякую!
-
t.me/Lawpoint_Canada/288
-
Ну можно ж було водити в нетверезому стані і до 2020 року
-
Tak
-
Для студентів по цій програмі 1800 годин навчання і досвід роботи. Ще треба дивитися, чи цей ВНЗ надає відповідні документи, які підходять для цієї програми
12 Jan 2024, 17:45
119131/430519
about a minute ago